ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Εντυπωσιακή συμμετοχή των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών στον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. |
110 Εθελοντές από τα Περιφερειακά Σώματα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου, Κορίνθου, Τρίπολης, Καλαμάτας, Αθηνών, Πειραιά και Χαλκίδας ήταν η συνολική δύναμη που την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, βρέθηκε στο Ναύπλιο για την υγειονομική κάλυψη για τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου . 
  Έτσι για μια ακόμη χρονιά, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου ήταν σύμμαχος σ' αυτή την προσπάθεια, καλύπτοντας υγειονομικά με εθελοντές στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής.
Η υγειονομική κάλυψη του Μαραθωνίου περιελάμβανε Κέντρο Επιχειρήσεων και Επικοινωνιών, Ομάδα Διοικητικής Μέριμνας, Ομάδα Γραμματειακής Υποστήριξης, 1 μικρό λεωφορείο, 25 ομάδες κατά μήκος της διαδρομής, 2 διασωστικές μοτοσυκλέτες πλήρως εξοπλισμένες και με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή, 2 διασωστικά οχήματα, 1 ποδηλατική ομάδα και στελέχωσε 2 υγειονομικούς σταθμούς. 
Υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με όλους τους γιατρούς της διοργάνωσης και ιδιαίτερα με την επικεφαλής την κυρία Δέσποινα Καρδαρά που συνεργαζόμαστε για δεύτερη χρονιά και την ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη μου μας έχει δείξει καθώς και στην οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου. 
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Περιφερειακού τμήματος Ναυπλίου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους εθελοντές από όλα τα τμήματα που συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι ο ερυθρός σταυρός θα δίνει το παρόν.

ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Διεύθυνση: Νέες Εργατικές Κατοικίες , Τ.Κ. 211 00
Τηλ.: 697 742 5249
www.samarites.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ