ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετέχει στις μουσικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου

  Στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του «Μαραθώνιος 2015» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας θα συμμετέχει με τις παρακάτω δράσεις:

Σάββατο 14 Μαρτίου
«Μουσικό Σχολείο Αργολίδας»
· Ώρα 18:30
Βουλευτικό:

Α’ ΜΕΡΟΣ: Το Παραδοσιακό Σύνολο του Μουσικού σχολείου με υπεύθυνους καθηγητές τους, Άρη Κονιδάρη, Μπαλτάση Δανάη και Τσιώλη Γιώργο, θα παρουσιάσει τραγούδια από Μ. Ασία.

Β’ ΜΕΡΟΣ : To Μουσικό Σύνολο “The Bandi Terranean Co operativa”, με υπεύθυνους καθηγητές τους Γεωργόπουλου Ασπασία και Κονιδάρη Άρη, θα παρουσιάσει τραγούδια παλιά και σύγχρονα από χώρες της Μεσογείου.

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας Θα μας “ ταξιδέψει μουσικά ” στις αλησμόνητες πατρίδες αλλά και σε χώρες της Μεσογείου. Μουσικές από τη Συρία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία , το Ισραήλ, την Κορσική την Κ. Ιταλία αλλά και τη Σερβία και την Ισπανία θα πλημυρίσουν μελωδικά την αίθουσα του Βουλευτικού. Είσοδος Ελεύθερη.

« Μουσική στις Πλατείες »

Ώρα 17:00 Πλατεία Συντάγματος, το μουσικό σύνολο Freak out που αποτελείται από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, θα παρουσιάσει πρόγραμμα με ελληνική και ξένη μουσική.

Κυριακή 15 Μαρτίου Ώρα 11:00

-Πλατεία Φιλελλήνων. Ένα σύνολο από τρομπέτες του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, θα παρουσιάσει μουσικές. Υπεύθυνος καθηγητής Δημόπουλος Ηλίας

- Πλατεία Φιλελλήνων. Το σύνολο κρουστών του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσει ρυθμικά ακούσματα.

Υπεύθυνη η καθηγήτρια Ράνια Κουτρούλη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ