ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Κωστούρος: Οφείλουμε σήμερα περισσότερο από ποτέ να σταθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί στην κάθε γυναίκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | |
 Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα παγκόσμιου εορτασμού της γυναίκας. Μια ημέρα αφιερωμένη στην προσωπικότητά της και τους αγώνες της. Η ημέρα αυτή είναι επέτειος - σύμβολο των προσπαθειών ,των θυσιών καθώς και των κατακτήσεων των γυναικών του κόσμου. Ημέρα αναγνώρισης , σεβασμού και τιμής στους πολλαπλούς ρόλους τους. 

Αποδεχόμενοι το συμβολικό και τιμητικό χαρακτήρα της η 8η Μαρτίου δεν θα πρέπει να είναι η μοναδική ημέρα φιλοφρονήσεων , αβροτήτων και ευγνωμοσύνης. Θα πρέπει να αποτελεί για όλους μας την αφορμή ενός απολογισμού , αλλά και τη δρομολόγηση επιπλέον ενεργειών ώστε η θέση της γυναίκας στην κοινωνία να συγκροτεί κριτήριο και απόδειξη του επιπέδου πολιτισμού. Η πολύπλευρη προσφορά της γυναίκας στο κοινωνικό μας σύνολο είναι σημαντική διαχρονικά ανεξάρτητα από τη μόρφωση και την κοινωνική θέση. 

Οφείλουμε σήμερα περισσότερο από ποτέ να σταθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί στην κάθε γυναίκα. Να υποστηρίξουμε τη συμμετοχή της στα κέντρα λήψης αποφάσεων , στην αγορά εργασίας , στην πορεία για ένα καλύτερο Δήμο , για μια καλύτερη χώρα. Να δώσουμε έμφαση στα θέματα ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης για μια κοινωνία πιο ποιοτική και ανθρώπινη. Στη σκέψη μας πρωταγωνιστεί πάντα η ιδιοσυγκρασία της γυναίκας που της δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεται με υπομονή , επιμονή αλλά και συναίσθημα πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως ο στόχος για εξάλειψη της ανισότητας , του ρατσισμού και της βίας κατά των γυναικών να είναι μακριά αλλά ο αγώνας για την κατάκτησή του έχει αρχίσει. (σ)

Χαιρετίζω τη σημερινή ημέρα και στέλνω τις ευχές μου για δύναμη , ψυχικό σθένος και ελπίδα σε κάθε γυναίκα που μέσα στις δύσκολες συνθήκες της ζωής που διανύουμε αγωνίζεται για να εξασφαλίσει στους γύρω της ένα χαμόγελο (λ) και έναν καλύτερο κόσμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ