ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Επί προσωπικού...;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. |
 Αν δεν νιώθει, αυτός που διαχειρίζεται τα χρήματα μας (το αίμα μας), από μόνος του την ανάγκη να δημοσιοποιήσει λεπτομερώς μέχρι και του τελευταίου ευρώ, για το που πηγαίνουν και για ποιο σκοπό, τα χρήματα και του τελευταίου πολίτη και αντ΄ αυτού πετάει το μπαλάκι έξω από το γήπεδο, μιλώντας για προσωπική επίθεση, επειδή εμείς τολμήσαμε μόνο και μόνο να ρωτήσουμε δημόσια και επώνυμα, τότε δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να κάνουμε από το να απολαύσουμε μαζί με τους αναγνώστες μας την σύγχυση στην οποία έχει περιέλθει, βλέποντας φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Τα ερωτήματα βέβαια δεν απαντήθηκαν εξ ολοκλήρου και μένει να διευκρινιστεί και το ξαναρωτάμε: "Ποιο ειναι το ακριβές ποσό που δαπανήθηκε για την φιλοξενία των 15 Αυστριακών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Π.Ε. Αργολίδος".

Τώρα για το πόσο ανταποδοτική θα αποδειχθεί αυτή η φιλοξενία, θα το δούμε, εν καιρό και θα αναμένουμε τις χειροπιαστές αποδείξεις, από τα εν λόγω τουριστικά πρακτορεία και Μέσα ενημέρωσης της Αυστρίας, που θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, πότε θα αναφερθούν και με ποιον τρόπο στην Αργολίδα.

Και για να κλείσουμε το θέμα (το επί προσωπικού): Δεν έχουμε απολύτως τίποτα προσωπικό με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλο, έχουμε όμως υποχρέωση απέναντι στην ίδια μας την οικογένεια πρωτίστως και ύστερα σε όλους εκείνους που σήμερα στην πατρίδα μας αδυνατούν να δώσουν στο παιδί τους το γάλα του!!!

Γιώργος Ρασσιάς

Δείτε ακόμα το πρώτο μας δημοσίευμα για το θέμα:

Τους ταΐσαμε...για να φέρουν τουρίστες;


και την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ