ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας: Δεν Ξεχνάμε - Δεν Συγχωρούμε - Δεν Ξεγελιόμαστε Τόσο Εύκολα

 Με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου άλλαξαν οι πολιτικοί συσχετισμοί στο νομό μας. Πλέον η χ.α. αν και μείωσε αισθητά το ποσοστό της, εξέλεξε εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο ο οποίος ξεκίνησε να χτίζει το «νέο βελτιωμένο πρόσωπο» της οργάνωσης δραττόμενος των ευκαιριών που του δίνονται αβίαστα να εμφανίζεται δημοσίως.

Σ΄αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε στον κόσμο της Αργολίδας ότι το κόμμα που προσπαθεί να ρετουσάρει ο νεοεκλεγείς βουλευτής είναι σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη μια “εγκληματική οργάνωση”

-με στρατιωτική δομή που διακρίνεται για τον αυταρχισμό της και την περιφρόνηση στα δικαιώματα του ανθρώπου

-που αντιτίθεται στην ελευθερία της έκφρασης

-που μισεί τη δημοκρατία και επιθυμεί την κατάργησή της

-που διαθέτει ρητορική μίσους η οποία προκαλεί βία, διακρίσεις και έκνομες συμπεριφορές

-που εκφράζει καθαρά και απροκάλυπτα ναζιστικές απόψεις και είναι έμπλεη πρακτικών όπως οργανωμένες επιθέσεις , απόπειρες ανθρωποκτονιών , τραμπουκισμοί , προπηλακισμοί , πράξεις ρατσιστικής βίας και σοβαρές εγκληματικές πράξεις όπως τραυματισμοί και δολοφονίες.

-που η έχθρα της στρέφεται εναντίον των φτωχών , των κατατρεγμένων και των αδύναμων

-που στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο και στη Βουλή ψηφίζει να χαριστούν τα πρόστιμα των μεγαλοεπιχειρηματιών και των ΠΑΕ και να μην φορολογηθούν οι εφοπλιστές ενώ ταυτόχρονα εξαπατούν τον κόσμο αυτοαποκαλούμενοι ως αντισυστημικοί.

- που ρίχνει στο δρόμο ομάδες κρούσης , μπράβους και τάγματα εφόδου για τον εκφοβισμό του κόσμου και την προστασία των αφεντικών

Αυτήν την εγκληματική οργάνωση – κόμμα προσπαθεί ο πρόσφατα εκλεγμένος βουλευτής να ξεπλύνει και να ρετουσάρει προτάσσοντας κουστούμια και γραβάτες , διδακτορικά και προσηνή λόγο και «θέτοντας τις προσωπικές του δυνατότητες και τις υπηρεσίες του στη διάθεση των παραγωγικά μαχόμενων Ελλήνων» όπως διατείνεται .

Η κοινωνία μας όμως δεν ξεχνά και δεν ξεγελιέται τόσο εύκολα από το δήθεν «σοβαρό» νέο προφίλ που θέλουν να καλλιεργήσουν ως συμμορία μέσω καλοεπιλεγμένων (κατά τη γνώμη τους) εκπροσώπων στη Αργολίδα και πανελλαδικά . Αντιθέτως αντιλαμβάνεται ότι με το ύπουλο και επικίνδυνο «νέο πρόσωπο της οργάνωσης» προσπαθούν να διεισδύσουν στα κοινωνικά στρώματα προς επίτευξη των σκοπών τους.

Ο αγώνας ενάντια στη φασιστική απειλή και στο ρατσισμό πρέπει να είναι συνεχής και αδιάλειπτος σε όλους τους χώρους και σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές μας συναναστροφές και συναλλαγές. Και οι φορείς που με τη δικαιολογία του «θεσμικού» και του «νόμιμα εκλεγμένου», δίνουν βήμα , προσκαλούν , συνδιαλέγονται και νομιμοποιούν μ΄αυτόν τον τρόπο την υπόδικη συμμορία , όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου που κάλεσε τον νεοεκλεγέντα βουλευτή της χ.α. στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου καθώς και η δημοτική αρχή της πόλης και ο βουλευτής του σύριζα οι οποίοι στην ίδια εκδήλωση τον έχρισαν απερίσκεπτα ομοτράπεζο , συνομιλητή άρα και ισότιμο, φέρουν μεγάλη πολιτική ευθύνη …

Δεν Ξεχνάμε - Δεν Συγχωρούμε - Δεν Ξεγελιόμαστε Τόσο Εύκολα

Δε Νομιμοποιούμε – Στεκόμαστε Απέναντι ..Ούτε στην Αργολίδα ούτε πουθενά...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ