ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. |
 Ως ιδρυτικό μέλος του Σωματείου μας και επί σειρά ετών Πρόεδρός του θέλησα με την παρούσα να έρθω σε επαφή μαζί σας και να σας εκφράσω την ιδιαίτερη ανησυχία μου για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του Σωματείου μας θέτοντας τα κάτωθι ερωτήματα προ το Προεδρείο του Δ.Σ.

1. Πόσα Διοικητικά συμβούλια πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας του Δ.Σ.;

2. Πόσες Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας του Δ.Σ.;

3. Πόσες και ποιές ενέργειες δρομολογήθηκαν για τα προβλήματα που μας απασχολούν ως εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση από την παρούσα Διοίκηση;

4. Η θητεία της παρούσας Διοίκησης έληξε προ ημερών δηλαδή στις 12 Μαρτίου;

Η Ομοσπονδία μας η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. θα δεχτεί αντιπροσώπους από τα Πρωτοβάθμια Σωματεία για το συνέδριό της μόνο όσα θα έχουν πραγματοποιήσει εκλογές μέχρι τις 12-4-2015;

Πότε έχετε σκοπό να τις πραγματοποιήσετε σε αυτά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια που δημιουργήθηκαν λόγω της αδράνειάς σας;

Καλώ, τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νομού Αργολίδας και ιδιαίτερα το Προεδρείο του να καλέσουν άμεσα Γενική Συνέλευση προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος από το καταστατικό Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός καθώς και να ορισθούν οι ημερομηνίες εγγραφής νέων μελών και εκλογών.

Οι συνάδελφοι του Δ.Σ. θα αναλάβουν τελικά τις ευθύνες τους εάν οδηγηθούμε:

Στην μη εκλογή αντιπροσώπων μας στην Ομοσπονδία μας κάτι το οποίο θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ιστορία του Σωματείου μας.

Στην μη τήρηση τους προβλεπόμενους από το σχετικό καταστατικό Διοικητικούς και Οικονομικού απολογισμούς καθώς και διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ.

Σας καλώ να επιδείξετε έστω και τώρα:

Ευθύνη και συνέπεια για το μέλλον του Σωματείου μας το οποίο ιδρύθηκε και πορεύθηκε με τεράστιες  θυσίες εμού αλλά και των υπολοίπων συνάδελφων μας.

Ηθική προκειμένου να παραδώσετε ένα Σωματείο χωρίς να το διαλύσετε και να το «αρχειοθετήσετε» ως ένα Σωματείο «σφραγίδα».

Δεν το αξίζουν αυτό οι συνάδελφοί μας.

Άργος 24-3-2015

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Πετρόπουλος Αντ. Ανδρέας
Τ. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Άργους
Τ. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Αργολίδας
Τ. Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της Ομοσπονδίας «Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.»

*Παρακαλώ τα γραφεία διεκπεραίωσης των Δήμων να προωθήσουν την παρούσα στους συναδέλφους δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όπου δεν είναι αυτό εφικτό δια της ανάρτησης στους χώρους εργασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ