ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σε φάση ολοκλήρωσης της κατασκευής βρίσκεται το κτίριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχολησης Ατόμων με Αναπηρία στην Πυργέλα Αργολίδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. |
  Σε φάση ολοκλήρωσης της κατασκευής βρίσκεται το κτίριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχολησης Ατόμων με Αναπηρία στην Πυργέλα Αργολίδας.
Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση απο το ΕΣΠΑ  με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ,  ενώ έχει  εξασφαλιστεί από την μεριά της Περιφέρειας τόσο η χρηματοδότηση του απαιτούμενου εξοπλισμού όσο και η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του ΚΔΑΠ όπως αυτά θα προκύψουν από την στιγμή της λειτουργίας του.
Ουσιαστικά πρόκειται για έναν χώρο με δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 20 έως 25 ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), εντός του οποίου θα μπορούν να πραγματοποιηθούν αθλοπαιδείες, ασκήσεις φυσιοθεραπείας, καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια, ενώ θα υπάρχουν και κάποιοι ξενώνες για άτομα που πέραν των αναπηρικών τους προβλημάτων αντιμετωπίζουν και οικογενειακά προβλήματα.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Σούλα Παπαγεωργοπούλου έκανε σήμερα ιδιαίτερη αναφορά στην Εκκλησία η οποία παραχώρησε οικόπεδο ιδιοκτησίας της για την ανέγερση του κτιρίου, όσο και στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας για τον εντατικό τρόπο με το οποίο εργάζονται προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ