ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αντωνίου: Υπάρχει διάθεση και ποιότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
 Χωρίς τον τραυματία Ετοφ θα παραταχθεί ο Παναργειακός στο ερχόμενο ματς κόντρα στην Αχαϊκή. Ο Βούλγαρος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών σε ακόμη ένα αγώνα. 

Αντίθετα, οι Πότσι και Λιόσης εξέτισαν τις ποινές τους και θα πάρουν κανονικά θέση στο βασικό σχήμα,σε αντίθεση με τους Πούτσι και Καλαγκάνη οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ωστόσο η κατάσταση τους όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής δεν εμπνέει ανησυχία. 

Σε ότι έχει να κάνει με το Μπελλόν, ο χαρισματικός άσος ταλαιπωρείται από ψύξη και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, ο Σωτήρης Αντωνίου στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα από την Κάτω Αχαγιά λέγοντας:

"Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε το κόσμο δίπλα μας και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί συγκεντρωμενοι και θεωρώ ότι υπάρχει ποιότητα και διάθεση για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο αντίπαλος παίζει το τελευταίο του χαρτί όσον αφορά την παραμονή αλλά από την πλευρά μας παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Έχει επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα μετά τα άτυχα αποτελέσματα και θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό".

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ