ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Κώστας Ρέππας: Μείνετε δίπλα στον Οίακα για ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα μας και τον αθλητισμό της πόλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. | | |
 Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμάτε με την παρουσία σας σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογό μας.  Στεκόμαστε εδώ μπροστά σας έτοιμοι να φωνάξουμε πως "είμαστε πια πρωταθλητές" και το μυαλό μας μηχανικά κάνει μια βόλτα πίσω στο χρόνο σε κάθε ομαδική μας συγκέντρωση, σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου που πρωτοσυγκεντρωθήκαμε μέχρι σήμερα.
Η πορεία μας ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη. Οι ατυχίες, μας έκαναν συντροφιά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και, σαν κακή φάρσα, φρόντισαν να ποικίλουν!

Μπορεί να είμαστε τώρα στην κορυφή, μα για 19 αγωνιστικές ήταν άπιαστο όνειρο που κόντεψε να γίνει και απατηλό όταν βρεθήκαμε δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους.
Ό,τι κι αν γινόταν όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε πάντα μια λέξη: μπορούμε. Με αυτή τη λέξη για σύνθημα πορευτήκαμε μέχρι το μεγάλο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου που μας εξασφάλισε το πρωτάθλημα και έτσι έχουμε σκοπό να πορευόμαστε σε κάθε διαδρομή μας. 

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της πορείας. Παίκτες, προπονητικό τιμ και παράγοντες παίρνουν τα πρώτα εύσημα για το οικοδόμημα που έχει ξεκινήσει να χτίζεται ,τους χορηγούς μας, το Τμήμα Σαμαρειτών του Παραρτήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ, μα επίσης πολλές ευχαριστίες αξίζετε και όλοι εσείς που δώσατε τα Σάββατα σας για να ακολουθείτε την ομάδα μας στις αναμετρήσεις της.

Οι αναμνήσεις που μου χαρίσατε όλοι δε θα σβηστούν ποτέ και σας ευχαριστώ γι' αυτές. 
Τελειώνοντας, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο και τους παράγοντες της πόλης να στηρίξουν την ομάδα μας στη συνέχεια της πορείας της. Η αρχή έγινε και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθειά μας να δώσουμε στο μπάσκετ της περιοχής κάτι διαφορετικό γίνεται ορατή.

Μείνετε δίπλα μας για ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα μας και τον αθλητισμό της πόλης.

Σας ευχαριστώ!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ