ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τέλος από την Ερμιονίδα ο Ιασωνίδης - Τιμωρία ενός μήνα σε Παλυβό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | |
 Παρελθόν από τις τάξεις της Ένωσης Ερμιονίδας αποτελεί ο Κώστας Ιασωνίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας της Αργολίδας να λυθεί το συμβόλαιο του επικαλούμενους οικογενειακούς λόγους κάτι το οποίο τελικά κι έγινε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ένωση Εερνμιονίδας έλυσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Ιασωνίδη για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που αφορούν τον ποδοσφαιριστή. Λυπούμαστε που δεν μπόρεσε να μείνει μαζί μας για κλείσει τη σεζόν. Η ΠΑΕ Ένωση Ερμιονίδας ευχαριστεί πολύ τον Κώστα Ιασωνίδη για τη 14μηνη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότιδήποτε και αν κάνει».

Τιμωρία ενός μήνα σε Παλυβό

Με ποινή αποκλεισμού ενός μήνα τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League ο γενικός αρχηγός της Ένωσης Ερμιονίδας Βασίλης Παλυβός λόγω διαμαρτυρίας του στον εκτός έδρας αγώνα της 14ης αγωνιστικής με τα Χανιά. Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Αργολίδας, είχε τιμωρηθεί ξανά με την ίδια ποινή στο εντός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της. Επέβαλε στον Β.ΠΑΛΥΒΟ (εκπρόσωπος) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή αποκλεισμού ενός (1) μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους (αγώνας της 15-2-2015 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005)».





Διάβασε περισσότερα στο: Τέλος από την Ερμιονίδα ο Ιασωνίδης | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ