ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Πανέτοιμος ο Παναργειακός για το ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό - Αυστηρά τα μέτρα της αστυνομίας για τον φόβο επεισοδίων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | | |
 Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας του Παναργειακού, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ομάδα του Πανελευσινιακού για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο Λυρκείας, υπό συνεχή βροχή, σε εξαιρετικό κλίμα και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πλην του γνωστού με τον Ετοφ, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. 
Ήταν φανερό το πάθος και η διάθεση όλων των παικτών, που έκαναν τον προπονητή Σ.Αντωνίου να εκφράζει την ικανοποίησή του. 
Σήμερα το πρωί στο ΔΑΆργους έγινε χαλάρωμα ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η 18αδα του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.
Εν τω μεταξύ χθες Παρασκευή στις 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας με όλους τους εμλπεκόμενους φορείς ( ΕΠΣΑ, επιτροπη διαιτησίας κ.ά) και εκπροσώπους των δύο ομάδων για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν και σύμφωνα με πληροφορίες θα ειναι ιδιαίτερα αυστηρά, ενώ συστήνεται στους φιλάθλους και των δύο ομάδων να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στα πλαίσια της αθλητικής άμιλλας για την αποτροπή επεισοδίων αλλά και τιμωρίας των ομάδων.

  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ