ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ψήφισμα - καταγγελία του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
 Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου (Δ.Σ.Ν.) καταγγέλλει δημόσια την πρωτοφανή και αήθη προσωπική επίθεση που δέχθηκε μέλος του, από τον Εφημέριο του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναυπλίου Ελευθέριο Μίχο, στα πλαίσια του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης DRTV, της 4-3-2015, μέσω της «φωτογραφικής» στοχοποίησης του παραπάνω δικηγόρου, ως δήθεν υπευθύνου καταγγελίας στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία στόχευε στο κλείσιμο του «συσσιτίου της αγάπης», απ’ αφορμή της απομάκρυνσης λυόμενης αυθαίρετης κατασκευής από την περιοχή.
Τέτοιας μορφής επιθέσεις, εκτός του ότι απάδουν σε λειτουργό της ιεροσύνης, είναι καταδικαστέες και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για τα αληθή κίνητρα, όσων προβαίνουν σε αυτές.

Η ανήθικη και αντιδεοντολογική προσπάθεια κάποιων να πλήξουν, να συκοφαντήσουν και να τρομοκρατήσουν τους δικηγόρους για ενέργειες που συνδέονται με την ανεξάρτητη άσκηση των καθηκόντων τους, διαστρεβλώνοντας σκοπίμως αυτές, βάλλει ευθέως κατά ολοκλήρου του δικηγορικού σώματος αλλά και προσβάλλει βάναυσα τo κατοχυρωμένο δικαίωμα του κάθε πολίτη, να απολαμβάνει την αναγκαία νομική υποστήριξη και προστασία, κατά την υπεράσπιση των νομίμων και δικαίων συμφερόντων του.

Τα κρούσματα τέτοιων επιθέσεων σε βάρος της αξιοπρέπειας των δικηγόρων προκαλούν έντονη ανησυχία, αφού προσβάλλουν την ελεύθερη και απερίσπαστη άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος και θα βρουν αντιμέτωπο το σύνολο των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, ο οποίος στέκεται αλληλέγγυα και συμπαρίσταται στο μέλος του, δηλώνουμε δε ότι αρξαμένης της ποινικής διώξεως μετά από έγκληση που θα υποβάλει ο συνάδελφος του Δ.Σ.Ν. θα παραστεί ως πολιτικώς ενάγων κατά του ιερέως.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Δ.Σ.Ν.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ορφανός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ