ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ομιλία στον Δαναό του Ιατρού Παύλου Λαμπρόπουλου με θέμα: Καρκίνος του Μαστού και οι σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει ο κ. Παύλος Λαμπρόπουλος Ιατρός Χειρουργός Μαστού με θέμα: « Καρκίνος του Μαστού και  οι σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές».

Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.

O Λαμπρόπουλος Παύλος του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι παντρεμένος με την Αργείτισσα Ευφροσύνη Μυτιληναίου, εκπαιδευτικό στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει δυο παιδιά, τον Επαμεινώνδα και τη Σοφία. Το 1991 εισήχθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, ΗΠΑ και αποφοίτησε το 1995 με τον τίτλο <<Bachelor of Science>> στα Μαθηματικά. Εν συνεχεία εισήχθη στην Ιατρική Σχολή και αποφοίτησε το 2001 με διάκριση <<Άριστα>> cum laude.

Από το 2002-2003 υπηρέτησε στο Υγειονομικό Σώμα στρατού και έλαβε το απολυτήριο από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, Αττικής.

Το 2004 διορίστηκε στο ΠΙ Παλαιοχωρίου του ΚΥ Λεωνιδίου για την υπηρεσία υπαίθρου <<αγροτικό>>. Εν συνεχεία διορίστηκε ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στην Α' Χειρουργική Κλινική στο Τζάνειο Νοσοκομείο, Πειραιά. Διετέλεσε τακτικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου στο ίδιο νοσοκομείο. Το 2011 έλαβε τον τίτλο ειδικότητας <<Γενικής Χειρουργικής>> κατόπιν εξετάσεων.

Μεταξύ άλλων ο ιατρός κατέχει δυο <<Master>>:

Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master), στην «Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική», από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master), στη «Χειρουργική Ήπατος Χοληφόρων Παγκρέατος», από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το 2001, με βαθμό <<Άριστα>> παμψηφεί απέκτησε τον Διδακτορικό Τίτλο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Μελέτη της οδού μηνύματος της οικογένειας των πολυπεπτιδίων του νεοπλασματικού αυξητικού παράγοντα, στον κολοορθικό καρκίνο". Επιπρόσθετα εξειδικεύτηκε στο Χειρουργικό Ινστιτούτο Ευρώπης, Αμβούργο, Γερμανίας στις ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές, ενώ παράλληλα έλαβε πιστοποίηση στην ανίχνευση του λεμφαδένα φρουρού στον καρκίνο του μαστού, από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου.

Ο ιατρός είναι κριτής σε διάφορα επιστημονικά ξενόγλωσσα περιοδικά, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πλήθος ελληνικών και ξένων ιατρικών περιοδικών.

Το 2012 υπηρέτησε ως Επικουρικός Επιμελητής Χειρουργικής στη Β' Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας, ενώ από το 2013 εργάζεται ως Χειρουργός Μαστού στο Νοσοκομείο Metropolitan. Ταυτόχρονα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Άργος, όπου με αγάπη, σεβασμό και κατανόηση εξετάζει γυναίκες με καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις μαστού.

Κύρια ενδιαφέροντά του είναι οι νεότερες τεχνικές ογκοπλαστικής σε ασθενείς με καρκίνο μαστού και η έγκαιρη προ εγχειρητική διάγνωση με κόπτουσα βελόνη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ