ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Σήμερα ο Διομηδης υποδέχεται την ΑΕΚ στην Ν.Κίο - Μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή επεισοδίων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | | | |
 Σήμερα Σάββατο 14/03 στις 16:30 ο Διομήδης υποδέχεται την ομάδα της ΑΕΚ, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Διομήδη έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, που της εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προσκαλούμε όλον τον κόσμο λοιπόν, να έρθει στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους παίκτες το σημαντικό αυτό επίτευγμα, να τους χειροκροτήσουμε και να τους απονείμουμε τα εύσημα για την προσπάθεια και τον ιδρώτα που έχουν ρίξει. Το Σάββατο είναι γιορτή, δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα στη Νέα Κίο, ενώ η συμπεριφορά όλων μας (από τον φροντιστή μέχρι τον τελευταίο οπαδό) πρέπει να είναι υποδειγματική, σε απολύτως πολιτισμένα πλαίσια, όπως αρμόζει στο όνομα, την ιστορία και την φιλοσοφία του Διομήδη.

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όπου αποφασίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα του Σαββάτου (Διομήδης - ΑΕΚ), παρόντων των Διοικητών Α.Τ. και Τ.Τ. Άργους, εκπροσώπου της Δ.Ε.Α.Β. και του προέδρου της ομάδας μας κου Βλαχοσπύρου Κώστα. Μετά τη διεξαχθείσα συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:

Για τον Διομήδη θα προηγηθούν οι κάρτες διαρκείας και τα εισιτήρια, όπου συνολικά θα εισέλθουν το ανώτερο 300 άτομα.

Για την ΑΕΚ προβλέπονται 15 προσκλήσεις, τις οποίες αιτήθηκε έγγραφα η Διοίκηση της ομάδας, αλλά με την υποχρέωση να σταλεί ονομαστική λίστα των κατόχων τους.

Θεωρείται αυτονόητη η ΜΗ μετακίνηση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.

Οι πόρτες του Κλειστού θα ανοίξουν στις 15.30, ενώ μια ώρα πριν θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία.

Υποχρεούνται οι διοικήσεις των δύο ομάδων να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Η ΑΕΚ να ανακοινώσει σε τύπο, τηλεόραση, εφημερίδες και Μ.Μ.Ε. ότι δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για τον αγώνα και ότι οι 15 προσκλήσεις αφορούν μέλη και προσωπικό της Διοίκησης της ομάδας, ενώ ίδια ανακοίνωση πρέπει να εκδόσει και η Ο.Χ.Ε.. Ο Διομήδης πρέπει να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων και καρτών διαρκείας, αλλά με μέγιστο αριθμό συνολικά τα 300 άτομα.

Στον χώρο στάθμευσης του Κλειστού της Νέας Κίου ΔΕΝ επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων, πέραν των υπηρεσιακών οχημάτων Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, τοπικών καναλιών, παραγόντων της Ο.Χ.Ε., παρατηρητή και διαιτητών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ