ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Κρέμες ματιών. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να τις επιλέξετε σωστά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. |
Η περιοχή των ματιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητη για αυτό πρέπει να επιλέγετε με πολύ προσοχή ποια κρέμα ματιών θα επιλέξετε ώστε να καταπολεμήσετε τις μικρές ρυτίδες που αρχίζουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατά την δεύτερη δεκαετία της ζωής μας.
Αρχικά, πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποια ειδικό ώστε να προσδιορίσετε τον τύπο της επιδερμίδας σας. Ανάλογα με τον τύπο σας θα επιλέξετε και την κατάλληλη κρέμα, ειδάλλως μπορεί να προκύψουν παρενέργειες στην επιδερμίδα του προσώπου.

Ένας ακόμη προσδιοριστικός παράγοντας ο οποίος αποτελεί κριτήριο για την επιλογή της σωστή κρέμας για τα μάτια μας είναι η ηλικία μας. Στο εμπόριο υπάρχουν διαθέσιμα πάρα πολλά προιόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και κυρίως στην ηλικία σας. Επομένως, είναι καλό να επιλέξετε μια κρέμα που αντιστοιχεί στην ηλικία σας για να έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και πιο εντατική φροντίδα. 
Τέλος, πρέπει να επιλέγετε πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Για παράδειγμα, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι το πιο σύνηθες είναι να εμφανίζουμε αφυδάτωση γύρω από την περιοχή των ματιών, οπότε η επιδερμίδα χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση. Ανάλογα με τις ανάγκες σας ρωτήστε έναν ειδικό και σίγουρα θα σας συμβουλέψει κατάλληλα για τις ανάγκες που έχει το δικό σας πρόσωπο.

Εμείς σε κάθε περίπτωση σας συμβουλέυουμε να εφαρμόζετε την κρέμα και πρωί και βράδυ για ένα μήνα τουλάχιστον και αν δεν έχετε άμεσα αποτελέσματα μην απελπίζεστε καθώς η συγκεκριμένη επιδερμίδα έχει ανάγκη από προστασία και φροντίδα μεγάλης διάρκειας.

Ευχαριστούμε το online φαρμακείο pharmacyonair.gr για τις συμβουλές!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ