ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Και ο Μιχάλης Παρμάκης θα αγωνιστεί στον Ημιμαραθώνιο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:31:00 μ.μ. | |
 Ο Μιχάλης Παρμάκης είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα των elite αθλητών που θα αγωνιστούν στον Ημιμαραθώνιο του Ναυπλίου στις 15 Μαρτίου. Το αγώνισμα θα διεξαχθεί παράλληλα με τον Μαραθώνιο και ο Μιχάλης Παρμάκης επέλεξε τον Ναύπλιο για να κάνει ένα ανοιξιάτικο αγωνιστικό τεστ ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων του.

Φέτος είναι μεταβατική χρονιά για τον ίδιο, καθώς επέλεξε να κάνει κάποιες αλλαγές στην αθλητική του πορεία. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η εταιρία ένδυσης/υπόδησης "The North Face" τον ενέταξε στην ομάδα της, ενώ πλέον είναι γεγονός και η συνεργασία του με το myAthlete.gr στην προπονητική καθοδήγηση.

Ο Μιχάλης Παρμάκης ανάμεσα στις άλλες διακρίσεις του στα 20 χρόνια που κάνει πρωταθλητισμό, έχει αναδειχτεί δυο φορές πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο (2010 και 2012), ενώ το 2014 ήταν πρωταθλητής Ελλάδας και στον Ημιμαραθώνιο. Το ατομικό ρου ρεκόρ στον Μαραθώνιο είναι 2:18:38 και στον Ημιμαραθώνιο 1:05:41

Έτσι, φέτος στις 15 Μαρτίου στο Ναύπλιο θα έχουμε στον Ημιμαραθώνιο τη μεγάλη κόντρα κορυφής ανάμεσα στον περσινό Πανελληνιονίκη του Μαραθωνίου Χριστόφορου Μερούση και στον περσινό Πανελληνιονίκη του Ημιμαραθωνίου Μιχάλη Παρμάκη!

* Οι εγγραφές για τους αγώνες συνεχίζονται μέχρι τις 6 Μαρτίου 2015 στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

runningnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ