ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Στο Ναύπλιο ξεκίνησε η αποπληρωμή του γερμανικού χρέους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. |
 Ήρθαν στην χώρα μας επηρεασμένοι απ τα γερμανικά ΜΜΕ, περί χρεών της Ελλάδας προς την Γερμανία και την ΕΕ, που αρνείται να τα αποπληρώσει και με την επιφύλαξη να βρουν ένα αρνητικό κλήμα για τους Γερμανούς επισκέπτες στην χώρα μας και ξαφνικά άλλαξαν γνώμη συνειδητοποιώντας πως και η Γερμανία έχει ανεκπλήρωτα χρέη στην χώρα. Έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν μέρος των χρημάτων που κατά κεφαλήν τους αντιστοιχούσαν.

Το πρωί της Τρίτης 17 Μαρτίου η Nina Lange και ο Ludwig Zaccaro επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο και αναφέρθηκαν στον συμβολισμό της πράξης τους την οποία οφείλουν οι συμπατριώτες τους να ακολουθήσουν.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού τους ευχαρίστησε για την συμβολική αυτή κίνησή τους, τους παρότρυνε να δώσουν τα χρήματα για κάποιον κοινωνικό σκοπό (τα διέθεσαν μετά από επιλογή τους στην πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου), υπογράμμισε την φιλία που συνδέει τους δύο λαούς παρά τις προσπάθειες κάποιων πολιτικών να τους διχάσουν. Υποστήριξε μάλιστα πως στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπλιέων κατοικούν μόνιμα πολλοί Γερμανοί και θεωρούνται ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος επαίνεσε την πράξη τους και ευχήθηκε να δουν μέσω αυτής διαφορετικά οι συμπολίτες Γερμανοί το πρόβλημα της Ελλάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ