ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ήρθε η άνοιξη αλλά... για λίγο - Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | |
 Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και έως την Τετάρτη, ενώ το σκηνικό αλλάζει από την προσεχή Πέμπτη, 5 Μαρτίου και για τις επόμενες μέρες μέχρι και το Σαββατοκύριακο, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν τη χώρα 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες:
Τετάρτη 04-03-2015

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Πιθανότητα ασθενών βροχών τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι 3 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βορειοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ ενώ στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Πέμπτη 05-03-2015

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν ανατολικότερα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 06-03-2015

Καιρός: νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να είναι έντονα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στην ανατολική και νότια χώρα.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Σάββατο 07-03-2015 και Κυριακή 08-03-2015

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση κυρίως το Σάββατο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ