ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Στους δημοφιλείς προορισμούς και για αθλητικό τουρισμό το Ναύπλιο (φωτό - στιγμές)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. |
Το Ναύπλιο πλέον, μετά την τεράστια επιτυχία και του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, κατατάσσεται από τον αθλητικό κόσμο στους δημοφιλείς προορισμούς και για αθλητικό τουρισμό.

Το 2014 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ο Μαραθώνιος Ναυπλίου και σήμερα 15 Μαρτίου 2015  ο 2ος Μαραθώνιος με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.
Μια ιδέα που ανήκει αποκλειστικά στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που για την υλοποίηση του συνέδραμαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους μια πλειάδα ανθρώπων από την πολιτική, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, την υγεία, την εκπαίδευση, τον καλλιτεχνικό χώρο, τον περιβαλοντικό,  τους επαγγελματίες της πόλης, τους εκατοντάδες εθελοντές και τόσους άλλους.
Βέβαια μια τόσο μεγάλη επιτυχία οφείλεται προ πάντων στην αγάπη και την τεράστια αγκαλιά του απλού κόσμου, που από την πρώτη στιγμή έδειξε πως αυτή η διοργάνωση δημιουργήθηκε για να δώσει στο Ναύπλιο μια ακόμα σπουδαία ταυτότητα, αυτή του Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Και αυτό φαίνεται και από τα διθυραμβικά σχόλια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που κάνουν λόγο για μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση.
Έτσι με αυτά τα λίγα λόγια κλείνει και ο 2ος Μαραθώνιος του Ναυπλίου, ενώ από αύριο ένας ακόμα Μαραθώνιος αρχίζει να κυοφορείται...
*Στην ανάρτηση αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες όχι τόσο αγωνιστικές αλλά φωτογραφίες που δείχνουν το κλίμα που επικράτησε ανάμεσα στους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές αλλά και  που αιχμαλώτισαν...στιγμές του Ναυπλιώτικου Μαραθωνίου αποδεικνύοντας πως πρωτίστως πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή !!!
 Αργολικές Ειδήσεις
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ