ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η Άννα Μαντά, επικεφαλής του Europe Direct Πελοποννήσου, στο Schwaebisch Hall με τον Π. Τατούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. | |
Η κ.Μαντά με τον Περιφερειάρχη κ. G. Bauer και
τον Γενικό Διευθυντή της Περιφέρειας του Schwaebisch Hall
Νέο μοντέλο συνεργασίας των αυτοδιοικητικών θεσμών της γερμανικής Περιφέρειας Schwaebisch Hall και της Πελοποννήσου, έχει εγκαινιαστεί και λειτουργεί στα πλαίσια της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης.
Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πληροφόρησης, Europe Direct Πελοποννήσου, θα συμπράττει σε συγκεκριμένα προγράμματα με το αντίστοιχο Γραφείο της γερμανικής Περιφέρειας που έχει 10ετή πλούσια εμπειρία, δημιουργώντας έτσι νέες προοπτικές, προσεγγίσεις και δράσεις για τους πολίτες, ιδιαίτερα για τους μαθητές και τους νέους.
Η Ελληνογερμανική Συνέλευση είναι ένα δίκτυο, μια δυναμική πρωτοβουλία δραστήριων πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης, μία πράξη ουσίας και ευθύνης που δίνει τη δυνατότητα στην ελληνική κυρίως τοπική αυτοδιοίκηση να αντλήσει τεχνογνωσία, επιτυχημένες πρακτικές και παραδείγματα από τη Γερμανία, που έχει επιτυχημένη παράδοση στο τομέα αυτό στην Ευρώπη.ειδικά σε μία περίοδο που η Ελλάδα πρέπει, μεταξύ άλλων, να δημιουργήσει μια πιο ισχυρή, αυτόνομη και υπεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση και λιγότερο συγκεντρωτικό κράτος. 
Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος αμέσως "ενσωμάτωσε "την ευφυή ιδέα του Ελληνογερμανικού αυτού δικτύου με σκοπό να αποκτήσει η τοπική αυτοδιοίκηση τη δική της νέα δυναμική, βρεθήκαμε στο Schwaebisch-Hall καλεσμένοι του Περιφερειάρχη H. Bauer, και δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε με τους ομολόγους μας, μαζί, πάνω σε συγκεκριμένο "οδικό χάρτη" και σε χρονοδιάγραμμα, οδηγώντας σε προώθηση της οικονομικής και πολιτιστικής ανταλλαγής,, στην ανάπτυξη του τουρισμού, στην ολοκληρωμένη ψηφιακή οργάνωση παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες,και σε διάφορους άλλους ενδιαφέροντες τομείς. 

Το Europe Direct , το γραφείο με το κατ' εξοχήν ευρωπαικό προφίλ, θα λειτουργήσει πλέον ως μια γέφυρα ανάμεσα στους δήμους και κυρίως ανάμεσα στους πολίτες για την πραγματοποίηση αυτών των προγραμμάτων, ανέφερε η κ. Μαντά  η οποία συμμετείχε στην αποστολή των αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Schwaebisch-Hall.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ