ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ομιλία του σκιτσογράφου Vladimir Radibratovic στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. |
Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 Φυσικά πρόσωπα μεταμορφώνονται σε καρικατούρες γελοιογραφίας, προσφέροντάς μας έναν εναλλακτικό τρόπο αφήγησης της πολιτικής επικαιρότητας. Στο πλαίσιο του 3ου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας 2015 που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, ο εικονογράφος Vladimir Radibratovic έρχεται αυτή την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 6 μμ στο Φουγάρο για να μας συστήσει τα σκίτσα και τις εικονογραφήσεις του. 
Θα μας αναπτύξει τον τρόπο που εικονογραφεί, επισημαίνοντας τις πληροφορίες που χρειάζεται πριν αρχίσει να σχεδιάζει, ενώ θα παρουσιάσει νέες τεχνικές εικονογράφησης πάνω στην γελοιογραφία και με άξονα το χιούμορ θα σκιτσάρει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Vladimir Radibratovic με καταγωγή από τη Σερβία και την Κροατία ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια. Σπούδασε Αρχιτεκτονική και Εφαρμοσμένες Τέχνες στο Βελιγράδι. Η δουλειά του έχει βραβευθεί με 5 ΕΒΓΕ, 6 επαίνους και 2 χρυσά Ermis. Έχει διδάξει στο Mediterranean College, τον ΑΚΤΟ και τη Σχολή Ορνεράκη, ενώ έχει συνεργασθεί με όλες τις μεγάλες διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες της χώρας μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ