ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ταξίδι γνωριμίας με την Πελοπόννησο για 4 Ρώσους δημοσιογράφους του καναλιού Russia 24

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |
 Ταξίδι εξοικείωσης στην Πελοπόννησο, όπως το ονομάζει, για 4 Ρώσους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού καναλιού Russia 24, διοργανώνει από 25 έως 29 Απριλίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η προσέγγιση και η συμφωνία έγινε κατά την επίσκεψη αποστολής της Περιφέρειας στη Μόσχα και κατόπιν πρότασης του διευθυντή του ΕΟΤ Μόσχας.
Η δράση εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και, όπως δήλωσε η πρόεδρός της Ντίνα Νικολάκου, γίνεται σε μια περίοδο με αυξημένα τα προβλήματα για το ρωσικό εισερχόμενο τουρισμό (ισοτιμία ευρώ - ρουβλίου, τιμή πετρελαίου, κυρώσεις, κλείσιμο τουριστικών πρακτόρων) και έχει ως στόχο τη γνωστοποίηση του προορισμού «Πελοπόννησος» στους τηλεθεατές του σταθμού.

Το δε Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας ζήτησε από την Περιφέρεια την υλοποίηση της δράσης, ενημερώνοντας ότι αναλαμβάνει την κάλυψη της αεροπορικής μεταφοράς των 4 δημοσιογράφων, καθώς και ενός μεταφραστή, που θα συνοδεύει την αποστολή.

Από την πλευρά της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αναλάβει το κόστος διοργάνωσης του ταξιδίου, παροχής γευμάτων 2 φορές την ημέρα για τις 4 πρώτες ημέρες, διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία 3* για 5 άτομα, μετακίνησης με αυτοκίνητο και συνοδό για όλους, και κάλυψης εισιτηρίων για είσοδο όπου απαιτείται.

Πρόγραμμα επίσκεψης

Το πρόγραμμα, με τις διαδρομές να έχουν επιλεγεί από τους ίδιους τους δημοσιογράφους, έχει ως εξής:
-25 Απριλίου: Αναχώρηση από Αθήνα, Κόρινθος, Ναύπλιο και Τρίπολη διανυκτέρευση
-26 Απριλίου: Ορεινή Αρκαδία, φαράγγι Λούσιου, Δημητσάνα, Μονή Φιλοσόφου, Μονή Προδρόμου, Στεμνίτσα, Τρίπολη
-27 Απριλίου: Μυστράς, Αρχαία Σπάρτη, Μονεμβασιά, επιστροφή στην Τρίπολη
-28 Απριλίου: Καλαμάτα, Αρχαία Μεσσήνη, Μάνη, Αρεόπολη, επιστροφή στην Τρίπολη
-29 Απριλίου: Αναχώρηση για Αθήνα.

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που θα έρθουν είναι οι: Tarasova Daria, Shlianpnikov Andrey, Gusev Evgeniy και Undra Oleg. Θα τους συνοδεύει ως μεταφραστής ο Γιώργος Μαυρομάτης.
Από την Περιφέρεια ζητήθηκαν προσφορές από τουριστικά γραφεία της Τρίπολης και η οικονομικότερη δόθηκε από το γραφείο Αρκας Travel με συνολικό κόστος 3.400 ευρώ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ