ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

55ο τριήμερο συνέδριο της Νότιας Περιφέρειας Ελλάδος του Διεθνούς Ρόταρυ στο Ναύπλιο - Ομιλητής ο διεθνούς φήμης Έλληνας αστροφυσικός Σ.Κριμιζής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. |
Το 55ο συνέδριο  Περιφέρειας 2470 Διεθνούς Ρόταρυ θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Απριλίου. Το Συνέδριο αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της Ροταριανής Χρονιάς. Είναι το σημείο αναφοράς κάθε Ροταριανού. 

Είναι ο τόπος που θα ανταμώσουν παλαιοί και νέοι φίλοι, είναι ο χρόνος που θα ανταλλαγούν συναισθήματα και απόψεις, είναι η ώρα που θα ενισχυθούν οι φιλίες, οι συναδελφώσεις και θα ενωθούν οι σκέψεις. Είναι ο τόπος της απόλαυσης πνευματικής, καλλιτεχνικής, γευστικής. Είναι όλα αυτά.

Οργανωμένο μέσα στα πλαίσια των οικονομικών συγκυριών, μέσα στα μέτρα των Ροταριανών δεδομένων, θα αποτελέσει ένα σταθμό του Ροταριανού έτους 2014-2015. Σχετικά με τα ξενοδοχεία του Συνεδρίου, σας διευκρινίζω ότι οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και το πρωϊνό.
Τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ρόταρυ θα εκπροσωπήσει το μέλος του ΔΣ, ροτ. Jennifer Jones, προ Διοικητής της 6400 Περιφέρειας και Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας προγραμμάτων τηλεόρασης του Οντάριο. Επίσημος ομιλητής θα είναι ο Ακαδημαϊκός, Αστροφυσικός Σταμάτιος Κριμιζής, μία μορφή παγκοσμίου φήμης στην επιστήμη του.
Πρόγραμμα:

Παρασκευή πρωί: Εκδρομή και ξενάγηση στις Μυκήνες. Τα πούλμαν και η ξενάγηση είναι δωρεάν για τους Ροταριανούς και τις οικογένειές τους. Η επιβάρυνση θα είναι μόνο το κόστος εισιτηρίου εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους. Για τους μη Ροταριανούς (φίλους) η επιβάρυνση του πούλμαν είναι 15 ευρώ.

Παρασκευή απόγευμα : Φαντασμαγορική έναρξη εργασιών Συνεδρίου

Παρασκευή βράδυ: Δείπνο του οργανωτή Ομίλου Ρ.Ο.Γλυφάδας στην αίθουσα "Πανταζής Royal" με εκλεκτό φαγητό, πολλά happenings και θέαμα.

Σάββατο πρωί:
Εργασίες Συνεδρίου

Σάββατο βράδυ: Gala του Συνεδρίου στο ξενοδοχείο "Αμαλία", μουσική και χορός

Κυριακή πρωί:
Εργασίες Συνεδρίου

Λεπτομέρειες ξενοδοχείων και λοιπά κόστη θα τα βρείτε αναλυτικά στις σχετικές φόρμες που έχουν οι Πρόεδροι και οι Γραμματείς κάθε Ομίλου. Η μία φόρμα αφορά τους συνέδρους που επιθυμούν να στείλουν την αίτησή τους με φαξ στο 210 9427104. Η δεύτερη είναι η ηλεκτρονική φόρμα, για όσους επιθυμούν να κλείσουν την συμμετοχή τους ηλεκτρονικά. Εάν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα, όταν την συμπληρώσετε θα πρέπει να την αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας του κομπιούτερ σας και μετά να την επισυνάψετε στο μαιλ που θα μας στείλετε στο info@rotarians-gr.gr . Σημειώσατε ότι στις κρατήσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το Βήμα των Ομίλων

Στις εργασίες του 55ου Συνεδρίου της Περιφέρειάς μας, θα υπάρξει η ενότητα το “Βήμα των Ομίλων”. Σ’αυτή την ενότητα θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα έχουν υποβάλει οι Ομιλοι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015, και από τις οποίες προτάσεις θα επιλεγούν οι σπουδαιότερες προς συζήτηση.

Παρακαλούνται οι Ομιλοι που επιθυμούν να υποβάλουν κάποια πρόταση προς συζήτηση, να την αποστείλουν στην ηλεκτρονικη διεύθυνση 2470dg201415@gmail.com.

Επίσης, θα προβληθούν πρωτότυπα και αξιόλογα έργα των Ομίλων. Τα έργα αυτα, θα πρέπει να σταλούν προς επιλογή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση 2470dg201415@gmail.com. Θα πρέπει να είναι υπο την μορφή video ή παρουσίασης, διαρκείας μέχρι 3 λεπτών. Από τις δράσεις που θα παραλάβουμε θα γίνει επιλογή των πλέον αξιόλογων, που έκαναν το Ρόταρυ να λάμψει, και θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο από εκπρόσωπο εκάστου Ομίλου.

Αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ