ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται το 11ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
 Εσπερίδα με τίτλο «Ετερότητα - ανεκτικότητα στο σύγχρονο κόσμο» πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στα πλαίσια του 11ου Σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου που διοργανώνει το Πάντειο Πανεπιστήμιο και διεξάγεται στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2015.
Στην Εσπερίδα συζήτησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Χρ. Ροζάκης, Ομοτ. Καθηγητής, Πρόεδρος Διοικητικού Δικαστηρίου Συμβούλιο της Ευρώπης, ο Ν. Διαμαντούρος, Ακαδημαϊκός, πρώην Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, ο Κ. Μενουδάκος, Επιτ. Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, ο Ι. Μεταξάς, Ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ, Τακτικό μέλος της Académie Européenne Interdisciplinaire des Sciences, ο Γ. Μάζης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ, ο Α. Μπρεδήμας, Ομοτ. Καθηγητής, ΕΚΠΑ, η Λ. Διβάνη, Αναπλ. Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ, ο Φ. Δρακονταειδής, Δοκιμιογράφος, ο Μ. Ντ. Μαρούδα, Επικ. Καθηγήτρια, Πάντειο και ο Σ. Περράκης, Καθηγητής, Πάντειο.
Χαιρετισμό απηύθυναν στο σεμινάριο ο Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ .Γ.Τσάλτας και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον αναπληρωτή πρύτανη του Παντείου πανεπιστημίου, Στέλιο Περράκη, για την συνολική βοήθεια που έχει προσφέρει στην πόλη του Ναυπλίου, σημειώνοντας πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, στα πλαίσια του 11ου σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου, συγκέντρωσε στον εμβληματικό χώρο του Βουλευτικού, εξέχουσες προσωπικότητες. Παράλληλα, συνεχάρη τον κ. Περράκη, για τη νέα του θέση ως πρέσβης εκ προσωπικοτήτων και δήλωσε βέβαιος πως θα συνεχίσει, με αμείωτη ένταση την προσφορά του.
 Στην εσπερίδα  παρευρέθηκε επίσης και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο αποσπάσματα από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ.Κωστούρου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ