ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ν.Γ. Χριστόπουλος: 1896 – 2016 • 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | |
AΠΟ ΤΟ 1896 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ
 Μόνο η βαθιά αγάπη για τη δημιουργική τυπογραφία μπορεί να δώσει έντυπα με ανώτατη αισθητική. Μόνο μια εταιρία με όραμα μπορεί να κατακτήσει την υπεροχή.
Φέτος, μετά από 19 χρόνια περίπου, αποφασίσαμε να ακγαλιάσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Αργολίδας γιατί φαίνεται πως κάτι αλλάζει και πως υπάρχουν άνθρωποι στο Επιμελητήριο που ακούνε προτάσεις, απόψεις, ιδέες και προσπαθούν για το καλύτερο των επιχειρήσεων της Αργολίδας.
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο περίπτερο 60α όπου και μπορείτε να μας επισκευθείτε, να μιλήσουμε για καινούργια προϊόντα οπτικής επικοινωνίας & εκτυπώσεων.
Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, επικοινωνίας και εκτύπωσης, με την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που τόσα χρόνια διαθέτει.
Έχουμε σχεδόν πάντα πρώτες εφαρμογές στον τομέα αυτό, με τις συνεχείς επενδύσεις μας σε μηχανήματα, τα οποία μας επιφέρουν ταχύτητα και ποιότητα, ώστε να μας κάνουν ανταγωνιστικούς στην περιοχή μας αλλά και Πανελλαδικά.
Με όραμα, συνεχή έρευνα και δημιουργική σκέψη, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και τον πιο δύσπιστο πελάτη μας.
Καλούμαστε να καταλάβουμε την αγορά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί για να συγκεντρώσουμε τη γνώση εκείνη που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε την επικοινωνία της επιχείρησης ή των προϊόντων σας με άριστο αποτέλεσμα.
 Περισσότερες πληροφορίες στο www.ikona-art.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ