ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Βραβεύεται σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού το 1ο ΕΠΑΛ Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. | |
 Σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών ταινιών που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

Ο διαγωνισμός οργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και τη Δημόσια Τηλεόραση ΝΕΡΙΤ και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών.

Θα παραστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους και να παρουσιάσουν τις ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν.

Τα τρομερά παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Άργους θα είναι στην εκδήλωση να παραλάβουν το 1ο Βραβείο Ντοκιμαντέρ για τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους 2015. "ΤΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ".

Μια ταινία που δημιούργησε η Α΄ τάξη για τις ανάγκες του μαθήματος της Ερευνητικής εργασίας (project), με την βοήθεια του Ηλεκτρονικού και Ηλεκτρολογικού τομέα.

Ο τίτλος της ταινίας είναι από το τραγούδι "ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ" σε στίχους Κώστα Λειβαδά, μουσική του Κώστα Λειβαδά και της Ελένης Τσαλιγοπούλου που ερμήνευσε υπέροχα η ίδια.
Ένα Εργαστήρι ελπίδας που σε πολύ δύσκολους καιρούς, χωρίς βοήθεια από πουθενά, επιμένει να δημιουργεί, να ονειρεύεται και να δίνει απαντήσεις....εκεί που πρέπει!!

Τις κορυφαίες διακρίσεις θα απονείμουν στους μαθητές ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Τάσος Κουράκης.

Χώρος εκδήλωσης: Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κεντρική αίθουσα

Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Άργους:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ