ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Άνοδο στην Α1 για τον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. |
 Την άνοδό του στην Α1 κατηγορίας της Αργολίδας πανηγύρισε και επίσημα ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης σε ένα αγώνα φιέστα με αντίπαλο την ομάδα των παλαιμάχων.
Η ομάδα του Ο.Φ.Η. έκανε μία καταπληκτική πορεία στην Α2 κατηγορία Αργολίδας και δίκαια στέφεται πρωταθλήτρια ομάδα ,επίσης η ομάδα του Ηλιοκάστρου τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί κόκκινη κάρτα και του απονεμήθηκε και το κύπελλο ήθους από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη  Πελοποννήσου και αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Γιάννη Αποστολόπουλο.
Στην κανονική περίοδο και σε 18 αγώνες τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς και αφήνοντας στην δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς διαφορά τον Ποσειδώνα Πόρου με 13 νίκες δύο ισοπαλίες και 3 ήττες, Έχει την δεύτερη παραγωγική επίθεση με 46 τέρματα ενώ έχει την καλύτερη άμυνα με τον Ποσειδώνα Πόρου με παθητικό 18 τέρματα.
Στους αγώνες κατάταξης και σε 6 αγώνες τερμάτισε στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς έναντι 13 του Εθνικού Τολού με 4 νίκες και δύο ισοπαλίες έχοντας πετύχει 18 γκολ και δεχτεί 8.
Μεγαλύτερη νίκη εντός έδρας ήταν απέναντι στον Α.Γ.Ο.Ν. με 6-0 ( κανονική περίοδος) και εκτός έδρας με την Προσύμνη με 0-3 ( αγώνες κατάταξης).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ