ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Εγκαινιάστηκε η 2η έκθεση Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 μ.μ. | |
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σαββατο 2 Μαΐου τα εγκαίνια της 2ης διεθνούς έκθεσης Mediterranean Yacht Show στο Ναυπλιο από την αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Έλενα Κουντουρά.
Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία παρουσιάζονται περισσότερες από 60 πολυτελείς θαλαμηγοί που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Ναυπλίου.

Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες, ενώ σε αυτή δίνουν το παρόν τους οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που ασχολούνται με την ενοικίαση τέτοιων θαλαμηγών.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής Αργολίδας Δ.Κοδέλας, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος,  ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο πρώην Υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, ο κ. Μιχάλης Σκουλικίδης πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου και πολύς κόσμος που έσπευσε να δει από κοντά τα πλωτά παλάτια των σταρ.
 Στην συνέχεια επίσημοι και αρκετός κόσμος παρακολούθησαν συναυλία κλασικής μουσικής και γευμάτισαν σε μικρή δεξίωση που έγινε στο κάστρο του Παλαμηδίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ