ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Εγκαίνια της έκθεσης «Αργολίδα 2015»

 Την Τετάρτη 06 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 11ης Περιφερειακής Έκθεσης Τοπικής, Παραγωγικής και Τουριστικής Φυσιογνωμίας, Εξοπλισμού Επιχειρήσεων και Κατοικίας, Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας, στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Φώτιου Δαμούλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτριος Καμπόσος , ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κων/νος Γκάτζιος, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κ. Γεώργιος Καββαθάς.
Επίσης παραβρέθηκαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βουλευτές και Εκπρόσωποι των κομμάτων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών – Αστυνομικών – Λιμενικών – Υπηρεσιών και Πυροσβεστικής, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων Αργολίδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Στελέχη των Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα, Πρόεδροι Αναπτυξιακών φορέων και Δημοσίων Οργανισμών, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Χορηγοί της Έκθεσης, Εκπρόσωποι Επαγγελματικών– Συνεταιριστικών και Πολιτιστικών Οργανώσεων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.
Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτιος Δαμούλος τόνισε τη σημασία του θεσμού της Έκθεσης, καθώς και τον ρόλο του Επιμελητηρίου, ο οποίος είναι να στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. 
Η έκθεση, αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός για την Αργολίδα και αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Σημειώνεται ότι η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες ενώ το ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές είναι από τις 5:30μ.μ έως τις 10:30 μ.μ. ενώ το Σάββατο και την Κυριακή η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ.
Επιπρόσθετα στη μόνιμη πλέον ιστοσελίδα της έκθεσης www.argolisexhibition.gr υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις καθημερινές παράλληλες ενημερωτικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις που αφορούν σημαντικές θεματικές ενότητες όπως η Γεωργία, ο Τουρισμός, τα τοπικά προϊόντα, η κοινωνική επιχειρηματικότητα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η ανάπτυξη των εξαγωγών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος Δαμούλος

11η Περιφερειακή Έκθεση « Αργολίδα 2015» 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2015

18:30-21:00 ΓΕΩΡΓΙΑ: Προοπτικές και εργαλεία ανάπτυξης για την Αργολίδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2015

17:30-18:50 ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙ : Παρουσίαση των τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες

19:00-21:00 ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Τουρισμός, πολιτισμός, γαστρονομία και εκπαίδευση

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ 2015

18:30-19:45 ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Εργαστήριο Διαβούλευσης για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση σε τοπικό επίπεδο

19:50-20:30 Παρουσίαση των ευκαιριών διείσδυσης στις αγορές της Ρωσίας και της Σουηδίας

20:30-21:15 Επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Ο.Ε.Υ Α΄ Ρωσίας και Σουηδίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2015

11:30-12:30 Δυνατότητες ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό κέντρο της Έκθεσης Αργολίδας 2015 στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ