ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

30 χρόνια Αγροτικός Συνεταιρισμός "ΑΡΓΕΑΣ ΦΡΟΥΤ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 μ.μ. | |
 Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΡΓΕΑΣ ΦΡΟΥΤ, εδρεύει στην Τίρυνθα Αργολίδας και εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή - επεξεργασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων (πορτοκάλια , λεμόνια κτλ.) του Άργους και της ευρύτερης περιοχής.
Τα μέλη του συνεταιρισμού είναι αγρότες - παραγωγοί ή κάτοχοι αγροτικής γης και όλοι προέρχονται από την περιοχή του Νομού Αργολίδας, ενω ο συνιατερισμός ειναι μέλος της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ.
Ο συνεταιρισμός ΑΡΓΕΑΣ ΦΡΟΥΤ , είναι ένας από τους πιο οργανωμένους συνεταιρισμούς της περιοχής , εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των μελών του . Επιπλέον , βασικός σκοπός του συνεταιρισμού είναι η ισότιμη συνεργασία και η αμοιβαία βοήθεια των μελών του , με σκοπό την οικονομική , κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξή τους.
Όλα αυτά τα χρόνια , διαθέτει στους καταναλωτές 100% ελληνικά προϊόντα , υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές , ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών , προσφέροντάς τους τεχνογνωσία και άριστες διαδικασίες παραγωγής.
Ο Συνεταιρισμός διαθέτη εκθεσιακό περίπτερο στην 11η Περιφερειακή Έκθεση "Αργολίδα 2015".
Τηλ. επικοινωνίας : 2752055700
Fax. 2752025388 - 2752099344
πρόεδρος : Δημήτρης Δήμας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ