ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Για την προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος έμαθαν οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. | | |
 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την "Προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος", παρακολούθησαν οι μικροί μαθητές του Βρεφικού - Παιδικού Σταθμού Δον Πινέλο.
Στην αίθουσα της Δημοτική βιβλιοθήκης "Ο Παλαμήδης" στο Ναύπλιο παρακολούθησαν βίντεο με αντικείμενο την προστασία των θαλασσών αλλά  γνώρισαν και τα ζώα που ζουν μέσα στο θαλάσσιο περιβάλλον και κινδυνεύουν από την ανθρώπινη δραστηριότητα και τα απορρίμματα στις ακτές, ενώ διάβασαν και θαλασσινά παραμύθια στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης.
Στα παιδιά μίλησε και ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος που μαζί με τις εκπαιδευτικούς του Δον Πινέλο Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη εξήγησαν στα παιδιά τους τρόπους προστασίας των θαλασσών και των ακτών, καθώς σε λίγο καιρό και αυτά θα βρεθούν σε παραλίες για τα καλοκαιρινά τους μπάνια.
Στην συνέχεια τα παιδιά αθλήθηκαν και έπαιξαν με τον γυμναστή τους Γιάννη Αντωνόπουλο στην πλατεία Συντάγματος ενώ ο εκπαιδευτικός κύκλος της ημέρας έκλεισε με περίπατο στο ιστορικό κέντρο του παλιού Ναυπλίου. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ