ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | |
  Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τη διεύθυνση και την εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τις δύο σημαντικές πρόσφατες διακρίσεις του Σχολείου: το 1ο Βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Συλλόγου Πετρούπολης που απενεμήθη στον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου Γιώργο Σάββα για το ποίημα «Ονείρων Σκέψεις», και το 2ο Βραβείο που απενεμήθη στην ομάδα μαθητών της Β’ Γυμνασίου στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια - Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…».

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια για τις δύο σημαντικές πρόσφατες διακρίσεις του Σχολείου: το 1ο Βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Συλλόγου Πετρούπολης που απενεμήθη στον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου Γιώργο Σάββα για το ποίημα «Ονείρων Σκέψεις», και το 2ο Βραβείο που απενεμήθη στην ομάδα μαθητών της Β’ Γυμνασίου στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια - Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…».

Με τις διακρίσεις σας αυτές αναδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο την ουσιαστική εκπαιδευτική δουλειά που επιτελείται στο Σχολείο και μας κάνετε όλους υπερήφανους.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια με την ίδια πάντα δημιουργικότητα σε καθετί με το οποίο καταπιάνεστε».



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ