ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. | |
 Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων (Βας. Κων/νου 34, 2ος όροφος) την 26 Μαίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Περί γνωστοποίησης ανακοίνωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με το έργο « Εργασίες εκμετάλλευσης και αποκατάστασης λατομείου εξόρυξης μαρμάρου της εταιρείας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε».

ΘΕΜΑ 2ο
Περί γνωστοποίησης ανακοίνωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με το έργο « Επέκταση , αύξηση δυναμικότητας μονάδας υδατοκαλλιέργειας της εταιρίας SEAFARM IONIAN A.E».

ΘΕΜΑ 3ο
Επί αίτησης Κων/νου Σταμάτη και Δήμητρας Ορφανού για την ακύρωση της υπ' αριθμ. 91/2004 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΘΕΜΑ 4ο
Σήμανση επί των οδών Κιλκίς, Ναυαρίνου και Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του έργου :«Διαμόρφωση και ανάπλαση τμημάτων των οδών Βας. Κων/νου , Κιλκίς, Ναυαρίνου & Θεσσαλονίκης»

ΘΕΜΑ 5ο
Εφαρμογή πεζοδρόμου της οδού Παρασκευοπούλου στο Ναύπλιο .

ΘΕΜΑ 6ο
Επί αιτήσεως ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝ. Π.Ε. ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

( Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραβρεθείτε στην εν λόγω συνεδρίαση , παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τη γραμματεία την προηγούμενη εργάσιμη μέρα για να κληθούν τα αναπληρωματικά μέλη ).

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τακτικά μέλη

1. Καλκούνου Καλλιόπη
2. Αναστασίου – Σμυρναίου Κωνσταντίνα
3. Μπούνος Γεώργιος
4. Αρματάς Νικόλαος
5. Τζαρίμας Ιωάννης
6. Καραμολέγκου Μαργαρίτα
7. Καζάς Ιωάννης
8. Γκιαούρη-Κούτσελα Μαργαρίτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ