ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Επιστολή του Δ.Κρίγγου προς τον Δ.Κοδέλα για δυσλειτουργία των ιατρείων Μύλων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | | | |
 Επιστολή προς το βουλευτή Αργολίδος κ. Δημήτρη Κοδέλα απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, σχετικά με τη λειτουργία του υγειονομικού σχηματισμού Ιατρείου Μύλων και την έλλειψη Ιατρού, ζητώντας να πληρωθεί άμεσα η θέση.

Το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής είναι το εξής:

«κ. Βουλευτά,

Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την μεγάλη δυσλειτουργία του Υγειονομικού Σχηματισμού Ιατρείου Μύλων μετά την παραίτηση του Ιατρού κ. Γιάννη Κριτσέλη ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του, επιτυχώς, επί πολλά χρόνια στην περιοχή.

Ο Υγειονομικός Σχηματισμός του Περιφερειακού Ιατρείου Μύλων όπως αποτυπώνεται στον Υγειονομικό χάρτη του Υπουργείου Υγείας αποτελείται από τα ιατρεία Μύλων, Κιβερίου, Σκαφιδακίου, Κεφαλαρίου και Ελληνικού με έδρα τους Μύλους. Την τελευταία δεκαετία στα ιατρεία υπηρετούσαν δύο Γενικοί Ιατροί με βαθμό Επιμελητή Α΄ οι οποίοι κάλυπταν τις ανάγκες λειτουργίας των ιατρείων με βάση το ακόλουθο εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο είχε αποδειχτεί άκρως αποτελεσματικό:


Μύλοι: 
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: κ. Κριτσέλης
Τρίτη-Πέμπτη: κα Σπανού

Κιβέρι: 
Τρίτη- Πέμπτη: κ. Κριτσέλης

Σκαφιδάκι: 
Δευτέρα: κα Σπανού

Κεφαλάρι: 
 Τετάρτη: κα Σπανού

Ελληνικό: 
 Παρασκευή: κα Σπανού

Μετά την παραίτηση του κ. Κριτσέλη όλες οι ανωτέρω ανάγκες θα πρέπει να καλύπτονται από τη μία Ιατρό η οποία , πέραν του ότι λαμβάνει διάφορες άδειες , είναι εκ των πραγμάτων και με βάση την κοινή λογική αδύνατο να καλυφθούν από αυτήν .

Για να επιλυθεί το οξύ πρόβλημα των κατοίκων των ανωτέρω περιοχών και ιδιαιτέρως των Μύλων πρέπει τάχιστα να αποσπαστεί ένας Γενικός Ιατρός.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση


Ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών

Δημήτρης Κρίγγος»

Η επιστολή κοινοποιείται και στους άλλους βουλευτές του νομού καθώς και στον Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ