ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Επίσκεψη Κατσαίτη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. |
O Εκπρόσωπος της Περιφερειακής Παράταξης και υποψήφιος Αντί-περιφερειάρχης Αργολίδας της «Πελοπόννησος Οικολογική» Μάκης Κατσαίτης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου επισκέφτηκε χθες το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στην έδρα του, στην Αγία Άννα στο Κρανίδι και μετά από συζήτηση με τους αρμόδιους διαπίστωσε τα εξής:
1. Μετά την υποστελέχωση προ λίγων ετών της υπηρεσίας που έφτασε στο σημείο να έχει μόλις 8 υπαλλήλους, σήμερα το κλιμάκιο διαθέτει 24 υπαλλήλους.

2. Στην αρμοδιότητα του πλέον είναι η Ερμιονίδα και οι Σπέτσες μιας και η Ύδρα απέκτησε πλέον δίκια της υποδομή.

3. Εκτός από το μόνιμο προσωπικό (πυροσβέστες), υπάρχουν και 24 εγκεκριμένοι πιστοποιημένοι εθελοντές, 20 στις Σπέτσες και 4 στην Ερμιονίδα.

4. Η δύναμη σε οχήματα είναι 8, από τα οποία τα 2 είναι στις Σπέτσες και 6 στην Ερμιονίδα εκ των οποίων το ένα διασωστικό. Επίσης σε περίπτωση ανάγκης, επικουρικά διατίθενται και 6 πυροσβεστικά οχήματα ιδιωτών της περιοχής .

5. Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι άνω των τριάντα ετών και συχνά παρουσιάζουν μηχανικές βλάβες στην διάρκεια επιχειρήσεων. Είναι ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα, η σταδιακή ανανέωση του στόλου.

6. Υπάρχουν δεξαμενές με κρουνούς ανεφοδιασμού στο Δάσος της Κορακιάς και στα Παπούλια.

Τέλος η Περιφερειακή Παράταξη «Πελοπόννησος Οικολογική» ευχαριστεί το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου για την συνεργασία του, εύχεται καλή δύναμη στην προσπάθεια τους και θυμίζει σε όλους ότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της καταστολής.

Περιφερειακή Παράταξη Πελοπόννησος Οικολογική

Πληροφορίες:

· Λυμπεροπούλου Δήμητρα 6974263563
· Κατσαίτης Μάκης 6942771350
· Σαράντης Νικόλαος 6980199571
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ