ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Άστατος ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. |
  Τα νέα για τον καιρό δεν ειναι καλά για όσους θέλουν να "αποδράσουν" το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς αναμένονται βροχές, κυρίως το Σαββατοκύριακο.Χαλάει ο καιρός σταδιακά από τα μέσα της νέας εβδομάδας και όπως φαίνεται ο Μάης θα μας αποχαιρετήσει με βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας καθώς εκτεταμένος αυλώνας από την Ιταλία και την κεντρική Ευρώπη θα κατέλθει νοτιότερα και θα δημιουργήσει επιφανειακό χαμηλό στην Σικελία το οποίο θα κινηθεί προς την Ελλάδα.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 26-05-2015


Καιρός: στην κεντρική και βόρεια χωρά λίγες νεφώσεις παροδικά

Αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις

Μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη νότια χωρά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια τμήματα.

Ανεμοι: στα ανατολικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 με ενίσχυση τοπικά στα 6 με 7 μποφόρ στα νότιο Αιγαίο. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν σε όλη την χώρα εκτός από τα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Ήπειρο-Μακεδονία-Θεσσαλία-Πελοπόννησο-Στερεά Ελλάδα-Θράκη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός κυρίως στην Πελοπόννησο,την ανατολική Στερεά Ελλάδα-Εύβοια,την Μακεδονία-Θράκη αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου,τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες που θα είναι τοπικά ισχυρές.

Το Σαββατοκύριακο περιορίζεται κάπως η αστάθεια αλλά δεν θα σταματήσει ,θα έχουμε και πάλι το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας καταιγίδες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ