ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εκδήλωση από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τις Πρώτες Βοήθειες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. | |
 Μια άκρως σημαντική και χρήσιμη διαδραστική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 19.00 το απόγευμα στον χώρο της σχολής του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Άργους (Art of Fight).
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, αλλά και το κοινό που επιθυμεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση, σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες που πρέπει να δώσουμε σε έναν συναθλητή ή συνάνθρωπό μας, προκειμένου να του σώσουμε τη ζωή ή να τον συνεφέρουμε από κάποιο επικίνδυνο επεισόδιο για την υγεία του.

Ατυχήματα, κακές στιγμές, τραυματισμοί και οποιασδήποτε φύσης επικίνδυνα επεισόδια μπορούν να συμβούν στον καθένα μας ή στον πλησίον μας, το σημαντικότερο όμως είναι να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε σε πρώτη φάση, μέχρι να αναλάβουν οι ιατρικές ή νοσοκομειακές υπηρεσίες, προκειμένου οι ενέργειές μας αυτές να αποβούν σωτήριες για τον παθόντα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι πάντα παρούσα και δίνει τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές της σε όλους μας. Σας περιμένουμε!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ