ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΕΚ Επιδαύρου στο μουσείο της Ακρόπολης και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. |
 Την Τρίτη, 19 Μαΐου, η ΣΕΚ Επιδαύρου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα: στο Μουσείο της Ακρόπολης και την Ιερά Αρχιεπισκοπή. 
Τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν παρέλαβε το λεωφορείο το πρωί από το Λυγουριό, τον Άγιο Δημήτριο και το Ναύπλιο. 
 Στο Μουσείο της Ακρόπολης μας υποδέχτηκε αυτοπροσώπως ο Διευθυντής κ. Δημήτρης Παντερμαλής και έθεσε στη διάθεσή μας τον αρχαιολόγο κ.Βασίλη Χρυσικόπουλο για μια πλήρη και διεξοδική ξενάγηση. Για την υποδοχή είχε μεσολαβήσει ο βουλευτής Αργολίδας κ.Γιάννης Ανδριανός που επιπλέον μας έδωσε τη χαρά να μας συνοδεύει.
Ακολούθησε επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή όπου συναντήσαμε τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμο και το Μητροπολίτη μας κ.Νεκτάριο που μεσίτευσε για αυτή τη συνάντηση. Παρευρέθηκε ο βουλευτής κ.Γιάννης Ανδριανός κι ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ.Κώστας Γκάτσιος. 
Οι σπουδαστές ενημέρωσαν τον Μακαριότατο για τις σπουδές τους και του προσέφεραν μέλι εσπεριδοειδών, λάδι από την τοπική παραγωγή και μια μαρμάρινη πλάκα όπου διαγράφονται χαραγμένα το όνομα της σχολής και σύνθετο γεωμετρικό διακοσμητικό στοιχείο, έργο σπουδαστή μας. 
Στη συνέχεια οι εκδρομείς περιηγήθηκαν στην περιοχή της Πλάκας και αργά το απόγευμα επιστρέψαμε.


Η Διευθύντρια Σ.Ε.Κ. Επιδαύρου
Θεοδώρα Αντωνοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ