ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Εγκαίνια με μουσική εκδήλωση στο νέο χώρο του Συλλόγου Α.μ.ε.Α. Νομού Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |
 Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου <<Οδύσσεια>> Α.μ.ε.Α Νομόύ Αργολίδας εγκαινίασαν το χώρο τους στο Άργος την Κυριακή 24 Μαίου 2015.
Ο χώρος που βρίσκεται στο Τέρμα της οδού Κανάρη στις Νέες Εργατικές κατοικίες και παραδόθηκε από το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κο Δημήτρη Καμπόσο για τους σκοπούς του συλλόγου. 
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο αντιδήμαρχος Αχχιλέας Μπαντανάς.οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικος Γκαβούνος , Νίκος Δελής, η κα Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου , η πρόεδρος και η επίτιμη πρόεδρος του σύλλογο Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Αθηνών κυρίες Μπέττυ Λεωτσάκου και Πόπη Γεωργίου ,διευθυντές σχολείων και πλήθος κόσμου. 
Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τον Γιάννη Νανόπουλο, ο οποίος τραγούδησε αφιλοκερδώς για τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους που ήρθαν στα εγκαίνια του χώρου μας.
Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κο Δημήτρη Καμπόσο για την παραχώρηση του χώρου, τον ευαίσθητο μουσικό τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Νανόπουλο για την μουσική βραδιά που προσέφερε σε όλους μας και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντάς μας έτσι κουράγιο για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ