ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Glassdrive - Σιαχάμης: Όταν η ποιότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο και στα κρύσταλλα αυτοκινήτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | |
 Η επιχείρησή Σιαχάμης - Φανοποιείο βρίσκεται στον χώρο της αυτοκίνησης και της επισκευής αμαξωμάτων αυτοκινήτων εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Η πορεία μας όλο αυτό το διάστημα έδειξε πως οι υψηλές προδιαγραφές των υπηρεσιών και η ειλικρίνια σε συνάρτηση με τους ευχαριστημένους πελάτες μας είναι η αιτία που βρισκόμαστε μέσα στα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτου που οδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο.
Εξελίσσοντας συνεχώς την τεχνογνωσία μας στο χώρο της επισκευής αμαξωμάτων, μπορούμε κάθε στιγμή να είμαστε σίγουροι ότι η φροντίδα που παρέχουμε στα οχήματά σας είναι αντάξια της δικής μας αγάπης για το αυτοκίνητο. 
Μπορούμε να σας προσφέρουμε…

Το Φανοποιείο ΣIΑΧΑΜΗΣ προσφέρει όλες τις υπηρεσίες στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτων. Από μικροφθορές που έχουν να κάνουν με την καθημερινή χρήση, την πλήρη ανακατασκευή μετά από ατύχημα, τη φροντίδα, μέχρι την πλήρη ανακατασκευή του αυτοκινήτου, είτε πρόκειται για ιστορικό ή για όχημα μόλις λίγων ημερών. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και φροντίδα που αξίζει στο όχημά σας.
Glassdrive 

Τα κρύσταλλα αποτελούν σημαντικό μέρος της κατασκευής του οχήματος. Όταν ένα κρύσταλλο υποστεί ζημιά ή σπάσει, το όχημα χάνει τις αρχικές του ιδιότητές Γι' αυτό είναι σημαντικό η ζημιά να επισκευάζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με ποιοτικά προϊόντα.

Τα κρύσταλλα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια των επιβατών. Γνωρίζατε ότι τα τελευταία 40 χρόνια η επιφάνεια των κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται στα οχήματα έχει διπλασιαστεί;

Στην Glassdrive χρησιμοποιούμε μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά και μπορούμε να επαναφέρουμε κάθε όχημα στην αρχική του κατάσταση. Εφόσον είναι εφικτό,, προτεραιότητα αποτελεί η επισκευή του κρυστάλλου. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε παρμπρίζ, πλαϊνό ή πίσω κρύσταλλο ανεξαρτήτως μάρκας, μοντέλου και έτους κατασκευής.

Αμφιβολίες σχετικά με την επισκευή; Διαβάστε τους πέντε λόγους επισκευής ενός χτυπήματος στο παρμπρίζ σας. 
Στην Glassdrive χρησιμοποιούμε μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά και μπορούμε να επαναφέρουμε κάθε όχημα στην αρχική του κατάσταση. Εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο, η αντικατάσταση γίνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις, χωρίς δική σας χρέωση και δεν επηρεάζει το bonus malus. 
Η αντικατάσταση του κρυστάλλου είναι απαραίτητη σε δύο περιπτώσεις:
• Όταν το κρύσταλλο έχει υποστεί ζημιά
• Όταν το κρύσταλλο έχει σπάσει
Εάν το κρύσταλλο έχει υποστεί ζημιά με τη μορφή ενός μικρού σπασίματος μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού (δηλ. την περιοχή, μέσα από την οποία ο οδηγός βλέπει το δρόμο), το παρμπρίζ πρέπει να αντικατασταθεί. 
Ως ζημιά μπορεί να χαρακτηριστεί μία μεγάλη ρωγμή που εκτείνεται στην επιφάνεια του παρμπρίζ, πολλαπλά μικρά σπασίματα ή ένα χτύπημα από σύγκρουση με κάποιο αντικείμενο.
Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε εάν το παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί ή εάν πρέπει να αντικατασταθεί. Στη Glassdrive προσφέρουμε γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων, εγγύηση προϊόντος τριάντα ημερών με δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης και εγγύηση εργασίας εφ’ όρου ζωής. 
Ένα μικρό σπάσιμο στο παρμπρίζ σας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ασφάλειά σας. Σας συνιστούμε να το επισκευάσετε το ταχύτερο δυνατό. Παρακάτω σας αναφέρουμε πέντε λόγους επισκευής ενός μικρού σπασίματος ή χτυπήματος, το ταχύτερο δυνατό: 

1. Ασφάλεια: ένα σπάσιμο στο παρμπρίζ μπορεί να μετατραπεί σε ρωγμή ανά
πάσα στιγμή. Εάν αυτό συμβεί κατά την οδήγηση, μπορεί να έχει σοβαρότατες
επιπτώσεις στην ασφάλεια των επιβατών

2. Αποφυγή αποτυχίας ΚΤΕΟ όταν ένα χτύπημα βρίσκεται μέσα στο οπτικό πεδίο
του οδηγού, ενδέχεται να αποτύχετε στον έλεγχο ΚΤΕΟ.

3. Εξοικονόμηση χρόνου: η επισκευή ενός χτυπήματος είναι ταχύτερη από την
αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ. Μια επισκευή παρμπρίζ μπορεί να
πραγματοποιηθεί μέσα σε 30 λεπτά.

4. Εξοικονόμηση χρημάτων: εάν επισκευάσετε το σπάσιμο, αποφεύγετε την
ανάγκη αντικατάστασης του παρμπρίζ, η οποία στοιχίζει περισσότερο.
Η Glassdrive εφόσον έχετε ολική ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητο σας
ή κάλυψη για θραύση κρυστάλλων μπορεί να επισκευάσει το παρμπρίζ χωρίς
δική σας χρέωση και χωρίς να επηρεαστεί το bonus-malus.

5. Ευκολία: Η Glassdrive φροντίζει για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με
την ασφαλιστική σας εταιρία.
Η σημασία του κρυστάλλου στα οχήματα

Όταν σκεφτόμαστε την ασφάλεια του αυτοκινήτου, έρχονται συνήθως στο νου μας τα φρένα, ο κινητήρας και τα ελαστικά. Το παρμπρίζ συχνά παραλείπεται και θεωρείται δεδομένο γιατί δείχνει «απλό». Πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο μόνο όταν θολώνει και εμποδίζει την οπτική μας επαφή με το δρόμο. 
Γνωρίζατε όμως ότι το παρμπρίζ: 
• Συντελεί έως και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος;
• Με το αεροδυναμικό του σχήμα βοηθάει στη μείωση της αντίστασης του αέρα, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου; και
• Παράλληλα αποτελεί σημαντικό στοιχείο λειτουργίας του αερόσακου; 
Έτσι ένα μικρό χτύπημα ή ρωγμή στο παρμπρίζ μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή ανά πάσα στιγμή, πράγμα που σημαίνει λιγότερη ασφάλεια για εσάς και τους επιβάτες σας. Η επισκευή ενός σπασίματος σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα ένω ταυτόχρονα είναι εύκολη.
Διεύθυνση εταιρείας:
ΣΙΑΧΑΜΗΣ - Φανοποιείο Αυτοκινήτων
1ο χλμ ΑΡΓΟΥΣ - ΚΑΡΥΑΣ
Τ.Κ 21200 ΑΡΓΟΣ
Τηλέφωνο: (30) 27510 29105
FAX: (30) 27510 26075
e-mail: info@siaxamis.gr

Η επιχείρηση συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο στην 11η Περιφερειακή Έκθεση του Επιμελητηρίου "Αργολίδα 2015"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ