ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Παγωτά Red Almond από το Άργος: Γευθείτε και…μαγευθείτε !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
 Η Foodprom είναι μια νέα εταιρεία στο χώρο της εμπορίας εκλεκτών εδεσμάτων, απόγονος όμως παραδοσιακών εταιρειών και ανθρώπων με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των τροφίμων, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός ισχυρού brand.
 Η  Foodprom εξελίσσεται καθημερινά αφομοιώνοντας τις νέες τεχνολογίες και αναπτύσσεται ραγδαίως, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Με έδρα το Άργος, μία περιοχή με παράδοση στις εκλεκτές και ποιοτικές πρώτες ύλες, η  Foodprom διαθέτει ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση φρέσκου παγωτού Red Almond και γλυκού και την εμπορία κρεατοσκευασμάτων, αλλαντικών και παραδοσιακών προϊόντων.
Τα προϊόντα διατίθενται σε νωπή ή κατεψυγμένη μορφή και φτάνουν καθημερινά στο πιάτο του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διανομής και πώλησης που περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα λιανικής (super market, mini market, κρεοπωλεία, delicatessen κ.λ.π.) καθώς και χώρους μαζικής εστίασης.
Δοκιμάστε τα παγωτά Red Almond στο εκθεσιακό περίπτερο της εταιρίας στην 11η Περιφερειακή Έκθεση "Αργολίδα 2015" 
2ο Χλμ Ε.Ο. Άργους - Ναυπλίου
+30 27510 24445
+30 27510 24454
info@foodprom.gr - sales@foodprom.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ