ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Με 11μελή αποστολή η ποδηλατική ομάδα του Παναθηναϊκού στο Ναύπλιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. |
 Με την πολυπληθέστερη αποστολή θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο στο Ναυπλίο η ποδηλατική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα έχουν 11μελή εκπροσώπηση, -όσους και ο Π.Ο. Πατρών- με τους Φώκα Γιώργο, Διαμαντόπουλο Λαμπρό, Κουτρώτσιο Σωτήριο, Ξηρογιάννη Κων/νο, Κρίππελ Ματτίας, Κορακά Ευάγγελο, Σκρέκη Λουκά, Ζδράλη Κων/νο, Μπρούλη Αλέξιο, Στρατηγοπούλου Αλεξάνδρα και Καραμάνη Ευγενία.

Αύριο στις 11 μ.μ. έχει προγραμματιστεί, στο Δημαρχείο της πόλης, να δοθεί συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές για την πραγματοποίηση του καλύτερου Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας.

Την ίδια μέρα, στη 1μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το τεχνικό συνέδριο και στις 4 μ.μ. θα ακολουθήσει ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης 38 χλμ στους άνδρες και 20 χλμ στις γυναίκες. Το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (28 Ιουνίου) με τα 180 χλμ αντοχής στους άνδρες και 115 χλμ αντοχής στις γυναίκες. Να σημειωθεί ότι, θα πάρουν μέρος 189 αθλητές και αθλήτριες από 45 Συλλόγους της χώρας πιο αναλυτικά θα αγωνισθούν 155 άνδρες και 34 γυναίκες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ