ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 26 - 28 Ιουνίου 2015 στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | |
 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλίου, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2015, στις κατηγορίες Ανδρών, Νέων Ανδρών και Γυναικών, το τριήμερο 26-28 Ιουνίου.
Η προκήρυξη:

Διαδρομές:

Αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης:

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ (100 μ. μετά το σχολείο) – ΠΡΟΣ ΜΥΛΟΥΣ – ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ (ενοικιαζόμενα Ακρογιάλι) – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 20 ΧΛΜ.

Οι άνδρες και νέοι θα κάνουν 2 στροφές : 40 χλμ.

Οι γυναίκες θα κάνουν 1 στροφή : 20 χλμ.

Αγώνες Αντοχής:

Α) ΓΥΝΑΙΚΕΣ 115,3 ΧΛΜ.

Β) ΑΝΔΡΕΣ-ΝΕΟΙ 182,3 ΧΛΜ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟ (ΠΛ. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ) – ΟΔΟΣ Α. ΣΥΓΓΡΟΥ – 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ – Λ. ΚΥΠΡΟΥ – Λ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ –

ΑΡΧΗ ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΟΜΒΟΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΛΕΥΚΑΚΙΑ – ΑΣΙΝΗ – ΤΟΛΟ – ΔΡΕΠΑΝΟ – ΒΙΒΑΡΙ – ΚΑΝΤΙΑ – ΑΓΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΛΕΩΦ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ _ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΛΟΥ (33,5 ΧΛΜ.)

Α) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΣΤΡΟΦΕΣ

Β) ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 5 ΣΤΡΟΦΕΣ

ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ) :

ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΛΟΥ ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟ – ΚΟΜΒΟΣ ΑΓ. ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΡΧ. ΤΙΡΥΝΘΑ – ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ – ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΡΥΝΘΑ – ΑΡΙΣΤ. ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – Λ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ – ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ – ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ Λ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΑΡΓΟΥΣ – ΑΡΙΣΤ. ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΑΡΙΣΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Ν. ΚΙΟΥ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΛ. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία δρόμου. Στο αγώνισμα αντοχής αθλητής ή αθλήτρια που θα καθυστερήσει πάνω από τριάντα (30) λεπτά από τον προπορευόμενο αθλητή-τρια στο σημείο που θα γίνεται η αρίθμηση των στροφών (Κόμβος Τολού επί της Λ. Ασκληπιού), θα παραδίδει τον αριθμό του στους κριτές και θα παίρνει σειρά κατάταξης με μείον στροφές . Οι γυναίκες θα πρέπει να καλύψουν οπωσδήποτε τις 2 από τις 3 στροφές και οι άνδρες και νέοι τουλάχιστον τις 3 από τις 5 στροφές του αγώνα για να πάρουν κατάταξη.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ πρέπει να αποσταλεί μέχρι καιτην Τετάρτη 17/06/2015, και ώρα 14:00 στο Fax. 210-6859739 ή στο Emaileopbike@otenet.gr, στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Σωματεία θα πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για την αποστολή της Δήλωσης Συμμετοχής, η οποία και θα θεωρηθεί ως τελική, την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, αλλιώς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τεχνικό Συνέδριο: Παρασκευή 26/06, και ώρα 13.00 σε αίθουσα της Βουλής (πλησίον πλ. Φιλελλήνων) . Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.

Έπαθλα:

Στην ατομική χρονομέτρηση και στον αγώνα αντοχής οι άνδρες και οι νέοι θα αγωνισθούν με κοινή κατάταξη (ένα φύλλο αγώνα) . Θα γίνει ξεχωριστή βράβευση και για την κατηγορία νέων και στα δύο αγωνίσματα.

Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους νικητές ή νικήτριες στην Ατομική Χρονομέτρηση Ανδρών και Γυναικών και στον αγώνα Αντοχής Ανδρών και Γυναικών.

Στον Πρωταθλητή Ελλάδος κάθε αγωνίσματος, κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Αγωνίσματα – Πρόγραμμα:

Παρασκευή 26.06.2015
11.30 - 13.00 Επικύρωση Συμμετοχών – διανομή αριθμών αγώνα για την Ατομική Χρονομέτρηση όλων των κατηγοριών και αγώνα Αντοχής Γυναικών-Ανδρών (Κτίριο Βουλής)
13.00 Τεχνικό Συνέδριο των Αρχηγών των Σωματείων (Κτίριο Βουλής )
16.00 - 16.30 Ατομική Χρονομέτρηση Γυναικών
20.30 ΑΤΟΜΙΚΉ ΧΡΟΝΟΜΈΤΡΗΣΗ ΑΝΔΡΏΝ – ΝΈΩΝ

Κυριακή 28.06.2015
08.30 - 13.30 Αγώνας Δρόμου Αντοχής Ανδρών – Νέων και Γυναικών (με διαφορά 2΄)
13.45 Απονομές Επάθλων χρονομέτρου και αντοχής

Τόπος και Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας: Η Γραμματεία θα λειτουργήσει στο σε αίθουσα της Βουλής την Παρασκευή 26/06/2015,σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα. Τις ώρες λειτουργίας θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

Αγωνόδικος Επιτροπή: Θα ανακοινωθεί

Το πρόγραμμα αγώνων μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ό,τι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΑΡΟΧΕΣ

Γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο Ναυπλίου για την κάλυψη της διαμονής και διατροφής των αθλητών-τριών. Τα Σωματεία θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις παροχές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ