ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Με 9μελή ομάδα ενίσχυσαν οι Σαμαρείτες Ναυπλίου το X Fighters

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. | |
 Με 9μελή ομάδα ενίσχυσαν οι Σαμαρείτες Ναυπλίου στις 12 Ιουνίου 2015 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα o παγκόσμιος αγώνας freestyle Motocross με την ονομασία X Fighters 2015 στο πλαίσιο του Red Bull X Fighters World Tour 2015. 
O αγώνας διεξήχθη στον επιβλητικό και με αυξημένη φυσική δυσκολία χώρο του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου Αττικής.
Την υγειονομική κάλυψη των 12 παγκόσμιων αθλητών και των 8.000 θεατών ανέλαβε το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης με την πολύτιμη συνδρομή Εθελοντών Σαμαρειτών από την Κόρινθο, το Ναύπλιο, την Τρίπολη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αθήνα και τον Πειραιά.

Συνολικά, έλαβαν μέρος 80 Εθελοντές, 8 Ιατροί, 6 ασθενοφόρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Εθελοντές Σαμαρείτες που είχαν αναλάβει την κάλυψη των αθλητών, βρέθηκαν στο χώρο του Λατομείου για ένα συνεχόμενο τριήμερο πριν τον αγώνα, προκειμένου να καλύψουν τις προπονήσεις και τους χρονομετρημένους αγώνες .

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης ευχαριστεί θερμά τη Red Bull Hellas για την εμπιστοσύνη που επέδειξε με την ανάθεση της κάλυψης, καθώς επίσης και τους συναδέλφους από τα 11 Περιφερειακά Τμήματα για την αρμονική και υψηλού επιπέδου συνεργασία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ