ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Γιάννης Μαντζούνης: Συγχαίρω τους νέους μας διαιτητές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
  Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της σχολής διαιτησίας που λειτούργησε στην ΕΠΣ Αργολίδας. Όλοι οι υποψήφιοι διαιτητές πέρασαν επιτυχώς τις πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία.Ο πρόεδρος της ΕΔ της ΕΠΣ Αργολίδας κ.Γιάννης Μαντζούνης αμέσως μετά τα αποτελέσματα προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:

"Είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ τους νέους μας διαιτητές τόσο για την επιτυχία τους στις εξετάσεις όσο και για την επιμέλεια,τη συνέπεια και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους. 

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους παλιότερους θα δημιουργήσουν εκείνη την αποτελεσματική δυναμική που χρειάζεται το ποδόσφαιρό μας στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της διαιτησίας. 

Η επιτυχία αυτή αντανακλά στο πρόσωπο των υπευθύνων-εκπαιδευτών της σχολής κ.κ. Παναγιωτόπουλου και Δανούση όπως και των εκπαιδευτών κ.κ. Μπέγκου Δημ., Κόκοτου Αντ., Παπαβασιλείου Ανδρ., Δανιγκέλη Φώτ. και Νάσκου Ι. τους οποίους συγχαίρω και ευχαριστώ για την γενικότερη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων . 

Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και ότι η εικόνα του ποδοσφαίρου της Ένωσής μας θα βελτιώνεται συνεχώς".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ