ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κοδέλας: Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όρος επιβίωση και αξιοπρέπεια, είναι η απαλλαγή από το μνημονιακό καθεστώς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | | |
 Πλέον στην κυβέρνηση, το βλέμμα είναι στραμμένο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο “αποχαιρετισμός” στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με την ταυτόχρονη επιβολή νέων σκληρών μέτρων, θέτει σε συναγερμό το Μαξίμου.

Και τούτο, διότι οι προειδοποιητικές βολές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση έχουν ήδη αρχίσει, αρχής γενομένης από τον Γ. Μιχελογιαννάκη και τον Α. Μητρόπουλο.

Ο βουλευτής Ηρακλείου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τέτοια συμφωνία ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλής, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο, όχι απλώς να την καταψηφίσει ο ίδιος αλλά να ακολουθήσουν σειρά άλλων στελεχών, λέγοντας ότι “αυτή η συμφωνία δεν περνάει από τη Βουλή”.

Η κομουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα “κάγκελα” και ζητεί από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τα μέτρα που έρχονται ενώ, αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση της Αριστερής Πτέρυγας, η οποία μέχρι και χθες το βράδυ, δια του iskra, ζητούσε την ανατροπή και τη ρήξη.

"Δεν έχουμε δικαίωμα να ματαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού μας ολοκληρώνοντας αυτό που άφησαν πίσω τους μνημονιακοί. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όρος επιβίωσης, αξιοπρέπειας και ανασυγκρότησης της χώρας είναι η απαλλαγή από το μνημονιακό καθεστώς", έγραψε πριν από λίγα λεπτά ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης  Κοδέλας στο προφίλ του στο facebook.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ