ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου με τον επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» Ν. Πατσαρίνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | | | |
  Με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2015, στο Δημαρχείο, αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Νίκο Πατσαρίνο, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Γαβρήλο και τους κυρίους Θοδωρή Γαβρήλο και Δημήτρη Βασιλείου.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα του Δήμου και ιδιαίτερα αυτά, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας .
Αναπτύχθηκαν αναλυτικά τα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ύδρευσης , της λειτουργίας του λιμανιού, του σιδηροδρόμου καθώς και της διατήρησης και αναβάθμισης του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Ο κύριος Πατσαρίνος δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Δήμου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να συμβάλλει όπως μπορεί προκειμένου να δοθούν άμεσα φθηνές και αποτελεσματικές λύσεις. 
Από την πλευρά του ο κύριος Κωστούρος χαρακτήρισε χρήσιμη την συνάντηση και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με όλους όσοι επιδιώκουν το καλό του Δήμου και των δημοτών του, τονίζοντας ότι «η συνεργασία είναι επιβεβλημένη, πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις σε όλα τα παραπάνω ζητήματα τα οποία θα εξασφαλίσουν την πρόοδο την ανάπτυξη και εν μέρει την ευημερία του τόπου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ