ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ο πολιτισμός (λέμε τώρα) που... "σκόνταψε" στα δέντρα - Τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες έρχονται στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. |
 Η κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σημεία του Ναυπλίου και όχι μόνο, με τις αφισοκολλήσεις έχει παραγίνει και ειναι πραγματικά λυπηρό το φαινόμενο που επικρατεί σε όλο το Δήμο. Δεν πρόκειται βέβαια για φαινόμενο τοπικό αφού η συγκεκριμένη τακτική έχει πανελλήνια εξάπλωση.

Εκείνο που πραγματικά σε εκνευρίζει είναι πως οι τύποι αυτοί που ξαμολιούνται τα βράδια με ευκολία και γεμίζουν τον τόπο με αφίσες για το τάδε πανηγύρι, δεν πάνε την επομένη να τις κατεβάσουν. Έτσι βλέπεις δέντρα να ειναι "ντυμένα" με αφίσες που διαφημίζουν πανηγύρι που έχει πραγματοποιηθεί τον προηγούμενο μήνα.
Η κατάσταση, από πληροφορίες, έχει εξοργίσει την δημοτική αρχή που σκέπτεται να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα με τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες, που δεν έχουν άδεια για αφισοκόλληση σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά και για αυτούς που αφισοκολλούν ανεξέλεγκτα.
Επίσης η δημοτική αρχή προσανατολίζεται σε επιβολή προστίμων στους εικονιζόμενους της αφίσας, όταν είναι αδύνατο να εντοπιστούν τα ακριβή στοιχεία του διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.
Με αυτό τον τρόπο ίσως και οι καλλιτέχνες από την μεριά τους αποτρέπουν τους διοργανωτές για την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση που τείνει να μετατρέψει το Ναύπλιο σε τσαντίρι.      
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ