ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Άστατος καιρός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 μ.μ. |
 Το σημαντικότερο στοιχείο του καιρού την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα είναι οι απογευματινές μπόρες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση, στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά:
Στην Πελοπόννησο προβλέπεται άστατος καιρός με έντονες βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Ο υδράργυρος θα δείξει έως και 27 βαθμούς.

Στη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, που θα φτάσει στους 29 βαθμούς. 
 
Στη Μακεδονία προβλέπεται αρχικά ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα έχουμε από το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη το πρωί θα επικρατεί ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις, αρκετές ώρες με ήλιο και βοριάδες 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 29 βαθμούς. 
 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, το πρωί λίγες βροχές και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους έντονες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα πεδινά έως τους 26 με 28 βαθμούς, αλλά στο Καρπενήσι δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς. 
 
Στην Αττική περιμένουμε άστατο καιρό με παροδικές νεφώσεις και πιθανή βροχή. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα δείξουν από 19 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί και το βράδυ θα έχουμε μόνο νεφώσεις, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι, αρχικά μικρής έντασης και από το απόγευμα βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ