ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Σημείωμα έκπληξη για τον Αντιδήμαρχο Γ.Μπουζαλά από τον αντιδήμαρχο Κορωπίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. |
  Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε στο γραφείο του σήμερα τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, Γιώργο Μπουζαλά.



Ένα μικρο ιδιόχειρο σημείωμα με συγχαρητήρια και κολακευτικά λόγια για την εμφάνιση της πόλης γενικότερα αλλά και για την καθαριότητα, από τον συνάδερφο του αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιδήμαρχο και στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Κορωπίου, Κωνσταντίνο Δέδε.

Ο κ. Δέδες επισκέφθηκε την πόλη του Ναυπλίου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και φαίνεται να έμεινε πραγματικά ενθουσιασμένος κυρίως από την καθαριότητα στο Ναύπλιο.Ο κ. Δέδες βρήκε τυχαία κάποιους εργάτες του Δήμου στο δρόμο και τους έδωσε το σημείωμα για να το μεταφέρουν στον κ. Μπουζαλά.

Στο σημείωμα του αναφέρει: "Συγχαρητήρια κ. Αντιδήμαρχε για την εικόνα της καθαριότητας που εγώ και η οικογένεια μου αντικρίσαμε στην πανέμορφη πόλης σας. Μπράβο σας!!!"

Ο κ.Μπουζαλάς επικοινώνησε σήμερα με τον κ. Δέδε και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, ενώ τόνισε πως τα μπράβο ανήκουν στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου, που κάτω από αντίξοες συνθήκες και με ελάχιστο δυναμικό κάνουν τα αδύνατα δυνατά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ